Съвет за всяка зодия за днес, 25 ОКТОМВРИ

15203
Съвет за всяка зодия за днес, 25 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Днес ще имате желание да разчистите всички последствия от празника и да въведете ежедневния ред на нещата. Едва ли е най-удачно точно днес да се захващате с такива работи, отпуснете се, имате нужда от почивка и разходки на чист въздух.

Телец

Добре е да сте по-сдържани в изказванията си. Има хора, които искат да ви злепоставят, така че трябва да сте внимателни къде и с кого какво споделяте. 

Това са 3-те зодии, които много трудно разкриват какво чувстват

Близнаци

Можете смело да се впуснете в реализацията на идеите си, няма да ви липсва нито хъс, нито ентусиазъм, нито желание за работа. Не се поддавайте на провокации и на мрачни прогнози, късметът е с вас.

Рак

Инициативността ви и желанието ви за изява може да се сблъскат с незаинтересоваността на началниците ви. Не се отказвайте от намеренията си, ако е нужно потърсете подкрепата на професионални организации.

Лъв

Мислите за любим човек ще ви поддържат бодри, но може да сте малко разсеяни на работното си място. Любовта ще ви вдъхва нови идеи и е добре ако се опитате да ги реализирате.

Дева

Днешният ден ще ви стори доста натоварен, след празничното разпускане. Хубавото е, че ще се почувствате полезни и макар и поизморени ще успеете да постигнете желания резултат.

Везни

Днес ще сте склонни да спорите и да търсите несъществуващи проблеми. Не отменяйте личен ангажимент заради служебни въпроси, защото после може горчиво да съжалявате.

Скорпион

Коя зодия сте според ТИБЕТСКИЯ хороскоп!

Ярък въздушен змей Години: 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 Представителите на тази зодия на тибетския хоро...

Започнете деня с преглед на кореспонденцията си. Очакват ви приятни изненади. Днес можете да се осланяте на късмета си. Е, трябва да положите малко усилия ако искате да получите желания резултат.

Стрелец

Подредете си отрано нещата, за да избегнете недоразуменията. Слушайте по-внимателно, онова което ви казват. Денят би могъл да е много успешен, ако сами не си поставяхте капани поради разсеяност.

Козирог

Грижите и проблемите около дома ви ще се увеличат, все има още нещо, което желаете. Не пренасяйте проблемите си от работа у дома, само ще нагнетите обстановката, има достатъчно други теми за разговор.

Как да разпознаете енергийните вампири около вас, за да се пазите?

Винаги сме привлечени от тези хора, защото са чаровни и интересни, но след един ден с тях се чувстваме страшно изтощени. Често подобни ...

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 25-29 ОКТОМВРИ

Водолей

Ще се окаже, че разполагате с повече средства, отколкото предполагате. Не бързайте да се хвалите наляво и надясно, защото имате доста завистници. Добре е да помислите да вложите малко пари за жилището си, скоро ще ви потрябват.

Риби

Желанието ви да разчистите всичко ненужно е напълно оправдано, само не се вманиачвайте на тази тема. Разговорите за пари днес може да ви подтиснат, затова ги избягвайте, опитайте да живеете като птичка божия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com