Тайните послания на бенките

1233
Тайните послания на бенките
Снимка: iStock/Guliver

Отвъд физическите аспекти, наличието на рождени бенки по лицето и тялото носи със себе си и символично значение. Повечето от нас сме наследили поне няколко от тях и често не им обръщаме достатъчно внимание.

Но, нали знаете, дяволът е в детайлите? Точно така, позициите на тези бенки имат своите тайни послания за нашия характер и предопределение. Да разгадаем заедно тези тайни:

Бенката на слепоочието

Още: Защо се появяват бенките и дали са опасни за здравето?

Хората, които носят тази бенка, обичат пътешествията. Те са родени за откриване на нови места и култури. Всеки път, който изберат, е пълен с изненади и приключения. Имат вроден дух за живот и смелост да излязат извън границите на познатото.

Бенката на носа

Вярно ли е, че нашият успех зависи от формата на носа ни? Хората с тази бенка е възможно да се окажат на върха на кариерната стълбица. Те са обещание за бъдещето, но успехът и просперитетът идват единствено с упорит труд и стремеж към постигане на целите.

Бенката под веждите

Ако забележите бенка в тази област, вие сте обладани от умението да се адаптирате към всяка обстановка. Способността да комуникирате с хора е вградена във вашата природа. Не се учудвайте, ако ви поискат съвет или подкрепа - това е поне едно нещо, което можете да предложите с безупречност.

Бенката над устната

Тази бенка носи със себе си чар и дружелюбие. Хората с нея са център на вниманието, като магнит привличат симпатиите на околните. Те са душата на всяка компания и държат на качеството във всичко, което правят.

Бенката на скулите

Силните лидери са често обременени с тази бенка. Те са решителни и готови да поемат отговорност. Със своята амбициозност и усърдие, те често постигат впечатляващи резултати.

Бенката на дланта

За тези, които носят бенка на дланта, стабилността е ключът към щастието. Те са хора, които ценят сигурността и рядко се изправят пред материални затруднения. Въпреки това, техният път към успеха може да бъде по-малко оспорван, ако са готови да рискуват и да инвестират в своите цели.

Още: Бенките: „белег на щастие“ или болест?

Бенката отдолу на стъпалото

Тези, които имат тази бенка, обичат всичко ново. Те са любители на пътешествията и разнообразието, наслаждавайки се на различните култури и кухни. Общителни и популярни, те са обичани и ценени от всички около тях.

Така че, следващия път, когато се загледате в огледалото и забележите една от тези бенки, помислете за смисъла, който тя носи. Това може да ви даде по-добро разбиране за вашата собствена личност и да ви насърчи да разкриете пълния си потенциал.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво трябва да направим, когато някой се отнася зле с нас?

15 навика, които си струва да възприемете от богатите

Не го правете така: 8 грешки при правене на козунак

10 неща, които винаги забравяме преди почивка

Кои подправки са абсолютно задължителни за агнешкото?

9 трика за обогатяване на най-обикновения интериор

Какво се яде на Гергьовден по стара българска традиция?

77-годишната Шер с откровено признание защо излиза с много по-млади мъже (ВИДЕО)

86-годишен японец се ожени за първата си любов 60 години след раздялата (ВИДЕО)

Гениалността предавали ли се по наследство?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com