Тайните съвети на ЩАСТЛИВИЯ брак

4474
Тайните съвети на ЩАСТЛИВИЯ брак
Снимка: iStock/Guliver

Мислите, че знаете правилата за здрав и щастлив брак? Някои от тези тайни на щастливите двойки може да ви накарат да преосмислите как се отнасяте към половинката си.

Как да преживеете раздялата си по-лесно

Заспиват по едно и също време

Съпругите, които са по-щастливи от брака си, се припокриват с графика на съня на съпруга си в около 90 процента от времето, според скорошно проучване на Университета в Питсбърг, което проследява моделите на съня и оценките на удовлетвореността от връзката за 46 женени хетеросексуални двойки в продължение на 10 дни. Проучването установява, че жените, които не са били толкова доволни от брака си, се припокриват с едва половината от времето на съпрузите им в сън. Ако графикът ви не ви позволява да си лягате по едно и също време с партньора си, опитайте се да намерите друго време през деня, за да се свържете. Човекът изпитва нужда от повече близост или сигурност. Не е необходимо да си лягате по едно и също време; желанието обикновено идва от някъде другаде.

16 ефективни съвета как да се ожените

Никой не иска да изгражда връзка с 40 котки в напреднала възраст. Повечето момичета просто мечтаят да се окажат пред олтара. Кое е това...

Не се страхуват да си лягат скарани

Дори най-щастливите двойки ще заспят, докато все още се ядосват заради караница. Опитът да наложите мнението си може да доведе до изричане на думи, за които може да съжалявате на сутринта. Преразгледайте въпроса на следващия ден с ясна глава, вместо да го игнорирате или забравяте за него. Партньорите, които са оценили браковете си като най-щастливи, са осем пъти по-малко вероятно от тези с по-нещастни връзки да се преструват, че битката никога не се е случвала, когато се събудят.

Какво впечатлява противоположния пол?

Всеки от тях има силни приятелства

Редовните мъжки и момичешки вечери правят брака ви по-силен. Хората с големи мрежи за приятелство обикновено са по-щастливи във взаимоотношенията от тези, които фокусират цялата си енергия върху романтични партньорства. Те не са толкова изолирани и зависят само един от друг. Това не отнема от връзката, а я обогатява.

Те приемат, че раздялата не е опция

3-те знака на зодиака, които ще се оженят през лятото

Лятото на 2022 г. ще се окаже решаващо за представителите на три знака едновременно. През този период само те ще могат да се оженят. 1...

Най-щастливите двойки, са склонни да споделят банкови сметки, проявяват емоционалната си уязвимост и никога не говорят за развод. Това прави двойките по-склонни да се справят с проблемите, вместо да обмислят прекратяване на връзката си. Всички неща, които правите, за да се защитите, изграждат малка стена.

Те правят компромиси, а не жертви

Отношенията трябва да са свързани с взаимно щастие, което означава, че трябва да бъдете гъвкави, когато възникнат разногласия. Вместо автоматично да се поддавате на исканията на партньора си, намерете средно положение, за което и двамата можете да се съгласите. Компромисът означава, че понякога правим нещата по моя начин, понякога по твоя. И двамата давате по малко.

Те помнят хубавите жестове и ги отбелязват с благодарност

Въпреки че изброяването на всичко, което вашият партньор прави неправилно, е вреден навик, забелязването на добрите неща може да започне цикъл от хубави жестове и от двамата партньори. Отбелязването на любовните действия на партньора ви ще ви направи по-склонни да направите нещо сладко в замяна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com