Така всяка зодия бори безсънието

8703
Така всяка зодия бори безсънието
Снимка: iStock/Guliver

Съвети за различните зодии как да победим безсънието. Кажете сбогом на безсънието и добре дошъл на дълбокия сън!

Овен

Само 15 минути упражнения ще ви бъдат достатъчни, за да  влезете във форма и да започнете да спите нормално. Но не правете упражнения преди лягане. Кратка разходка на чист въздух също ще бъде полезна.

Телец

Ароматерапията премахва тежестта от деня ви и успокоява нервите ви. Можете да използвате фини флорални аромати като лавандула. Достатъчно е да запалите ароматна свещ и веднага ще усетите атмосферата на спокойствие.

Близнаци

Проверете мейла си, направете всички важни обаждания и след това се обърнете към това, което ви носи радост. Може да е филм или някоя интересна книга. Те ще отклонят ума ви от ежедневието и ще ви позволят да спите спокойно.

Рак

Топла вана е най-добрият начин да помогнете на Рака да заспи. След като отпуснете мускулите си, не забравяйте да отпуснете и главата си. Свещи и приятна музика ще ускорят желания ефект.

Лъв

Ако Лъвът страда от безсъние, билковият чай му помага. Можете да използвате черен чай или чай от лайка като хапчета за сън.

Дева

Една скучна и монотонна дейност постепенно ще ви накара да заспите. Преброяването на овцете ще има същия ефект. Създайте около себе си приятна, релаксираща атмосфера и облечете любимата си пижама, чийто вид ще ви напомня, че трябва да спите.

Везни

Музиката отпуска ума и тялото ви. Можете да опитате различни жанрове за себе си, но най-вероятно класиката е най-подходяща. Бъдете верни на вашите вкусове, защото никой друг освен вас не знае какво може да ви хареса.

Скорпион

Не пренебрегвайте въпроса за комфорта на вашата спалня. В тази стая Скорпионите трябва да се чувстват чисти и сигурни. Бельото винаги трябва да е свежо, колкото мислите ви.

Стрелец

Горещ душ, удобен халат и чаша вино ще ви помогнат да забравите за всички неприятности от изминалия ден. Купете любимия си десерт и се насладете на спокойна почивка в удобното си легло.

Козирог

Не е нужно да се опитвате да направите всичко за един ден. Вземете си почивен ден и не поглеждайте назад. Направете си списък със задачи за утре, планирайте свободното си време, отървете се от всичко лошо и сънят ви ще бъде сладък и силен.

Водолей

Освободете ума си от всичко, което ви пречи да се отпуснете. Играта на пасианс може да ви помогне да заспите. Освен това, медитацията е чудесна за борба с безсънието.

Риби

Най-добрият лек за безсъние е медитацията. Следвайте всички съществуващи правила по избор. За да заспите, просто трябва да легнете в леглото, представяйки си вълните на океана и плажа или, в зависимост от вашите предпочитания, тиха гора край реката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Топ 5 на най-красивите места в Европа през пролетта

Кой е най-големият полуостров в света

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com