Тази зодия крие чувствата си, но има много нежно сърце

24714
Тази зодия крие чувствата си, но има много нежно сърце
Снимка: https://unsplash.com

В статията ще ви запознаем със зодията, която има най-интересния характер сред зодиака. Тя е силна, емоционална и много прикрита, но всъщност е страхотен човек. Ако искате да имате верен приятел в живота, това е най-подходящия за вас зодиакален знак.

Може би е трудно да повярвате, но Девата е зодията, която притежава най-нежното сърце. 
Макар да са ужасно критични и големи перфекционисти, те са изключително чувствителни, но умело прикриват това зад маската на силни и твърди характери.

Това е зодията, която е идеална за създаване на ЗДРАВО семейство

Всеки човек в определен период на живота си започва да се замисля за това да създаде семейство. При тези, които са срещнали правилния ч...

Ако спечелите доверието на Девата тя ще ви разкрие истинската си същност и ще разберете, че няма нищо общо с това, което ще ви покаже първоначално. 

Девите са много раними и трябва да сте изключително внимателни, защото твърде лесно можете да нараните чувствата им. Определено те са непоправими интроверти и са много затворени личности. Умело прикриват емоциите си до такова положение, че могат да се докарат до лудост. Трудно се доверяват, но ако веднъж спечелите доверието им ще ви споделят и най-съкровените си тайни. Ако прецени сама Девата ще отвори болезнена за нея тема и ще говори пред вас за нея. 

Поради това, че са много неуверени Девите имат нужда от вашата подкрепа. Ако искате да сте част от живота на Девата бъдете искрени и не си “играйте” с нея. Тя е много всеотдайна и пренебрегва себе си в името на другите. Никога не би злоупотребила с добротата ви и не би ви предала.

Девите имат уникална интуиция, но ако си мислите, че може да я лъжете само, защото през повечето време ще си премълчи, това далеч не е така. Тя забелязва всичко, просто понякога счита за по - добре да наблюдава до къде бихте стигнали. 

Какъв приятел си според зодията

ОВЕНВинаги казвате на приятелите си истината директно. Няма да им спестите коментар, че дрехата не им отива, че имат червило по зъбите,...

В заключение ще обобщим, че Девата е много честен характер и държи, когато има отношения с някой това да е двустранно. Изключително много мрази лъжата и лицемерието. Независимо дали става дума за любовна връзка или приятелска, ако предадете доверието ѝ тя ще ви изключи от живота си и повече няма да ви погледне.  

По принцип Девата има много интересен нрав. Тя е изключително ранима, но много умело се прикрива зад маската на твърд и недостъпен човек. Силната интуиция ѝ позволява да преценя опонента си и да прецени всеки свой ход. Ако в живота си имате поне една Дева - бъдете внимателни и си я пазете. Рядко ще срещнете някой, който го е грижа повече за това как се чувстват околните, отколкото за самия себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com