Тези 3 зодии имат най-висок коефициент на интелигентност

54594
Тези 3 зодии имат най-висок коефициент на интелигентност
Снимка: iStock

Интелигентността помага в живота – за постигане на цели, изграждане на кариера, прогнозиране на последствията от действията и поведението. Но понякога интелигентните хора е по-трудно да бъдат щастливи в живота. Време е да разкрием 3-те зодии, на които интелигентността им е в кръвта: 

Зодия Рак

Зодиакалните Раци са интелектуалци с артистична душа. Когато са в компания, предпочитат да наблюдават, а не да блеснат под светлините на прожекторите. Те могат да слушат, анализират и правят заключения. Обръщат внимание на детайлите, а въображението им е детайлно като на Балзак – не си правете илюзията, че Ракът ще пропусне подробности, които нямат значение за другите, като мръсни обувки или поведение към сервитьора например. Те са проницателни, изпълнени със страст и любопитство към света, което превръща ума им в истинска съкровищница от знания и опит. Та са в състояние да оценят точно събеседника. Хората от тази зодия могат да бъдат невротични и много взискателни. Тяхната педантичност и поставянето на всичко под съмнение и вроденото им недоверие ги затрудняват в постигането на пълно щастие – както в професионалния живот, така и в любовта и приятелството. Идеална професия за зодия Рак - журналист или детектив. 

Мъжете от тези зодии се влюбват само в умни жени

Водолей

Тази зодия има най-висок коефициент на интелигентност. Водолеите са предразположени да бъдат най-умният и светъл знак в зодиака. И все пак нещо винаги ги мъчи. По-точно - страхотната чувствителност. Зодиакалният знак Водолей има чисто, благородно сърце. Без да му мигне окото тича да помага на нуждаещите се – можете да му се обадите посред нощ и да сте сигурни, че ще се появи възможно най-скоро. Хората под зодия Водолей се посвещават напълно и безкористно. Те пренебрегват своите страсти, интереси и задачи. Водолеите се учат бързо (и от грешки), имат голяма нужда от саморазвитие и обучение. Те не се спират на едно  място. Учат постоянно нови неща и не спират да експериментират.

Кои са най-умните зодии?

Козирог

Козирозите имат остър като бръснач ум. Брилянтната памет, способността да комбинират факти, да анализират и да правят изводи е тайното им умение, което поставя интелекта им на най-високото ниво. Представителите на тази земна зодия имат езикови умения и са особено лесни за намиране на приятели. Това обаче не са безкористни отношения. Козирозите канят видни и високопоставени хора в своята група приятели. В такава компания те блестят и охотно показват красноречието си. Те обичат пътуванията, които, както знаете, образоват, но Козирогът по непознат начин им носи нови идеи и вдъхновения, които бързо осребрява. Козирозите обичат парите. Но както знаете, не можете да си купите две от най-важните неща на света - щастието и любовта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Какво се прави със старите върбови клонки от Цветница?

Освен върбовите клонки - какво още се прави за късмет на Цветница

Как да се преборим с чувството за вина?

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com