Тези зодии ще срещнат любовта си в последните дни на август 2023 г.

2582
Тези зодии ще срещнат любовта си в последните дни на август 2023 г.
Снимка: iStock

За някои краят на лятото е тъжно време, което означава ранна есенна меланхолия. А за други това може да бъде страхотна възможност да се влюбят. Кои зодиакални знаци ще бъдат сред тези късметлии?

Астролози казват, че за повечето представители на Зодиака в последните дни на август 2023 г. ще са доста трудни. И всичко това заради две светила наведнъж, които влияят върху делата на хората. Това е Венера, която започна обратно въртене от края на юли, и Меркурий, който също стана ретрограден на 23 август. Астрологът обяснява: не само на личния фронт могат да възникнат проблеми и неуспехи, но трудностите са гарантирани в областта на финансите.

И само за тези, при които ретрограден Меркурий и Венера са в наталната им карта, краят на лятото може да бъде много успешен в любовните отношения. И като цяло периодът ще бъде успешен: можете да се надявате на благоприятно решение на бизнес въпроси и нови възможности.

Още: Дори влюбени до уши - на кои зодии не им личи?

И така, на кого в такъв опасен и труден период самата съдба ще даде шанс да бъде щастлив? Според прогнозата на астролога късметлиите, които рискуват да се влюбят до уши в края на август 2023 г., ще са представители на следните зодии: Лъв, Дева, Водолей и Риби. Но отново, ако Венера и ретрограден Меркурий присъстват в тяхната натална карта.

Но всички останали представители на зодиакалния кръг, особено тези, които нямат необходимите планети, трябва да бъдат внимателни. Бъдете нащрек поне до 3 септември, а най-добре до 16-ти, когато остатъчното влияние на ретросветилата определено ще приключи. До този момент не трябва да започвате нов сериозен бизнес или важни проекти, не правете големи покупки. В края на краищата те, както казва специалистът, ще се окажат глупави и безрезултатни.

Също така астролози казат, че без ретроградни планети в наталната карта не трябва да започвате сами романтична връзка в този труден период. Трябва да сте внимателни, когато общувате с хора. Но ако вече сте двойка или имате брак, тогава този период е много подходящ да помислите как да добавите страст и новост към вашия съюз. Разбитото сърце, според експерта, е просто по-добре да се "излекува" преди настъпването на септември, за да можете лесно да продължите по-късно.

Кои са най-подходящите партньори за зодия Лъв?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Без магия: жените с тези качества винаги ще имат много почитатели

Как най-лесно се отделя жълтък от белтък?

Как за секунди да почистим секундното лепило?

Зодиите, които притежават неустоим чар

Петте най-страховити и забранени места за посещение в света (ВИДЕО)

Кога мъжете съжаляват за действията си, но не го показват?

Как да се справим с пасивно-агресивното поведение на човек?

Как се пише: християнски или христиански?

Тренировките на 50 ще ви помогнат да компенсирате липсата на спорт в младостта

7 правила за успешно отслабване, които можете да приложите още сега

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно