Тя е Царицата на всички зодии!

61883
 Тя е Царицата на всички зодии!
Снимка: iStock/Guliver

Ако хората от повечето зодии се оплакват, че все нещо не им достига в живота, то има един зодиакален знак, който сякаш е по-специален от другите. Неговите представители са родени под щастлива звезда или поне така изглежда.

Тях рядко ще ги видите да униват, никога няма да се забъркат в интриги и винаги ще ви приемат с отворено сърце, колкото и да сте се провинили. Те са великодушни, благородни и винаги запазват детското и невинното в себе си. Те са личностите, родени под знака на зодия Дева!

Ето защо Девата е най-добрата зодия

Животът на хората, родени между 23-ти август и 23-ти септември, се управлява от планетата Меркурий. Известни са като “перфекциони...

Какво още е характерно за този знак? Девите са мъдри, разсъдливи и лесно се адаптират към промените. В трудна ситуация те запазват самообладание и се опитват да мислят стратегически. Това им помага да стигнат до правилното решение по най-бързия начин.

Девите са работливи, сериозни и старателни. Влагат сърце и душа във всяко начинание. Дори и да не са особено компетентни в дадена сфера, успяват да компенсират със упоритост, последователност и старание. Схватливи са и бързо се учат. Не се страхуват от новото и непознатото. Винаги се радват да усвоят нови знания и да ги приложат на практика.

Девите са страхотни приятели, довереници и съветници. Те с радост ще изслушат проблемите ви и ще се опитат да ви дадат най-правилното решение. Ще ви окуражат да сте смели и да следвате мечтите си.

Девите са невероятни къщовници и гостоприемни домакини. В тяхната компания винаги ще се чувствате заобиколени с любов, обгрижвани и ценени.

Годишен хороскоп 2021 - Дева

Новата година ще започне със сериозни задачи за вас. Празнични празниците ще завършат бързо и през януари ще трябва да се превключите ...

Представителите на зодия Дева са грижовни родители и партньори. Те се стараят хората около тях да се чувстват добре. Освен това са страхотни чистофайници, така че в тяхно присъствие всичко блести.

На любовния фронт Девите са нежни, любящи и мистериозни. Може и да изглеждат студени, но това е само привидно. Когато ги опознаете, ще откриете техния богат вътрешен свят, в който можете да се изгубите. Девата да знае как да приласкае своя партньор и да го омагьоса.

И в личния живот, и в работата си Девите са непримирими. Дори и да не успеят да свършат нещо от първия път, ще продължат да търсят други начини. Те не се отказват от първия провал, а се амбицират още повече. Сигурни са, че за всеки проблем има решение.

Девите умеят да планират и вярват, че успехът се дължи на правилната подготовка. Те старателно следват целите си и жънат плодовете на своя труд, изглеждайки като Царицата на зодиите. Тези, които ги познават добре обаче, знаят, на какво се дължат техните постижения

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

8 качества, които притежава силната жена

Как най-лесно да се справим със стреса на работното място?

Кои традиционни арабски ястия са популярни и у нас?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com