Тоалетна чиния разсейва лошите миризми

21949
Тоалетна чиния разсейва лошите миризми

Американски рационализатор конструира тоалетна чиния, оборудвана с вентилаторче, която разсейва лошите миризми, пише в. "Дейли мейл". разработката е дело на инженера от Нашвил Адам Пейз и е наречена "Фреш еър плюс". Досега са били използвани, не винаги спешно, няколко метода за "освежаване" на тоалетните - палене на свещи, въздушни струи,употреба на на ароматизатори и др..

Но чинията на Адам Пейз просто извежда навън зловонията, като използва вентилаторче. Когато се седне върху тоалетната дъска, тя е снабдена със сензор, който задейства вентилаторчето. То всмуква лошия мирис и го извежда навън чрез специален маркуч.

Ароматерапията е опасна за сърцето

Набиращата все по-голяма популярност ароматерапия може да е много вредна за сърцето, показва ново проучване, проведено в Тайван. Терап...

За задействането на вентилатора е нужен електрически контакт.Конструкторът твърди, че неговото изобретение е значително по-доброто решение, отколкото монтирането на вентилатор на тавана на тоалетното помещение.

Когато той "проветрява", лошите миризми са се вече разнесли из помещението. Докато при "Фреш еърплюс", те се елиминират "в самия им зародиш".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com