Точка на пречупване: Затъмнението днес за всички зодиакални знаци

8401
Точка на пречупване: Затъмнението днес за всички зодиакални знаци
Снимка: Vincenzo Malagoli / Unsplash

Последният за годината Коридор на затъмненията традиционно затваря годишната програма и ни изпитва върху взетия материал. Но лунното затъмнение днес, което отваря този коридор, ще протече вече на нова ос – Телец-Скорпион, която ще стане главна тема в близките 1,5–2 години. Тази ос ще пренасочи темите в „по-земно“ и конкретно русло. От желанието да обхванем необятното ние преминаваме към „това, което можем да задържим“.

Известно е, че освен парите, Телецът управлява самооценката и комфорта, така че ето къде трябва да се търси бъдещият акцент. Освен това в астрологията се смята, че отношенията с парите са свързани с любовта на човека към себе си, тъй като сферата на чувствата и сферата на парите се управляват от една и съща планета – Венера. С други думи, ако вашите финанси не ви носят удовлетворение и спокойствие, значи не цените себе си. Именно по въпросите за приоритети и ценности ще се наложи да работите в близките две години.

Нека да видим какво вещае затъмнението за различните зодии:

Овен

Затъмнението носи необходимост да преосмислите начина, по който печелите парите си. Ще се появи потребност да промените този начин, за да се промени и заработеното, което може да ви тласне към търсене на нова работа или посвещаване на кариера, за да ви носят вашите доходи по-голямо удовлетворение.

Телец

Затъмнението носи потребност да се заемете със себе си, със своя авторитет и растеж. Възможно е да ви се прииска да вложите голяма сума пари в своя имидж или да започнете активно да се рекламирате в интернет.

Близнаци

Затъмнението ще донесе необходимост да се заемете с вашата комуникация, с въпроси за мигриране или с психология. Напълно е възможно вашите финансови постъпления в близките две години пряко да зависят от интернет технологии. й.

Рак

Затъмнението ще донесе необходимост от влизане в нов кръг по интереси, комуникация, сайт, чат или група в интернет. Именно благодарение на влиянието на група хора, които имат същите кариерни стремежи като вас, ще имате финансов растеж. Възможно е да си струва да си направите сайт или блог.

Лъв

Затъмнението ще донесе позитивни промени във вашата кариера. Може да се сдобиете с нов шеф, който да насочи вашата дейност към комуникации в интернет. Освен това затъмнението може да даде рязка смяна на посоката – например да получите нов статут или длъжност. Ако не работите, то затъмнението може да донесе промени в кариерата на вашата половинка.

Предстоящите затъмнения: защо са важни и какво зависи от нас

През 2021 година затъмненията са общо четири и две от тях бяха през май и юни. Предстоят обаче още две – частично лунно (на 19 но...

Дева

Затъмнението носи необходимост от получаване на образование или друга практика, която е свързана с фундаментални или международни знания. Може да се наложи внезапно да се отправите на път зад граница или вашата дейност да получи внезапен напредък благодарение на образование или интернет.

Везни

Затъмнението засяга важността на голяма инвестиция в съвместни или семейни планове. Това може да е ипотека, кредит или голяма бизнес инвестиция заедно с вашите партньори. Освен това затъмнението може да повлияе на начина, по който виждате своите страхове, комплекси и блокажи, които ви пречат да просперирате. Често такива затъмнения могат да говорят и за хирургични операции.

Скорпион

Внимание, идват затъмнения! Ето какво трябва да правим

Слънчевите и лунните затъмнения обикновено протичат по двойки. Тоест, ако на новолуние е имало слънчево затъмнение, то на следващото пъ...

Затъмнението ще засегне вашето участие в живота на вашата половинка или бизнес партньор. Освен това може да ви застави да се заемете с вашите комуникации с други хора (клиенти, абонати, роднини). Възможно е благодарение на тях да разберете как правилно да се придвижвате напред. Често такива затъмнения могат да носят внезапен брак или развод, или внезапно прекъсване на договор.

Стрелец

Затъмнението засяга важността на вашето здраве, хранене и диета. Освен това ще се наложи да обърнете внимание на това, колко работите и колко почивате – вашите енергийни ресурси ще влияят върху качеството на вашия труд. Често такива затъмнения тласкат към вземането на решения за търсене на постоянна работа или сочат необходимо медицинско изследване.

Козирог

Затъмнението ще ви донесе нови отношения, любовен роман, флирт или дългоочаквана рожба. Освен това събитието може да бъде свързано с вашата потребност да организирате собствен бизнес. Така или иначе, време е да обърнете внимание на това, което ви носи радост и удоволствие. Именно в тези сфери е възможен финансов растеж.

Кървава Луна и Черно Слънце: Какво вещае опасният коридор от затъмнения през ноември и декември

През ноември и декември 2021 година ще видим последните за тази година лунно и слънчево затъмнение. Коридорът на затъмненията е опасен ...

Водолей

Затъмнението ще засегне въпроси за жилище, имот или земя. Често такива затъмнения водят до мисли за временно приключване на кариерата и съсредоточаване върху семейните дела. По-скоро в близките две години ще поискате повече да се занимавате с дом, роднини и въпроси, свързани с майчинство.

Риби

Затъмнението ще ви донесе нови комуникации и повишена активност в социума. Възможно е да направите блог, да се занимавате с журналистика, да започнете да пътувате повече и дори да поискате да придобиете нов навик. Често такива затъмнения носят и нови роднини, съседи или дори маршрути във връзка със смяна на местожителството.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com