Топ 5 най-големите модни грешки, които могат да СЪСТАРЯТ зрелите жени

689
Топ 5 най-големите модни грешки, които могат да СЪСТАРЯТ зрелите жени
Снимка: iStock/Guliver

В стремежа си да изглеждаме по-млади и красиви, правим някои неща с външния си вид, които довеждат обач    е до съвсем обратен ефект. Повечето от грешките са свързани, разбира се, с модните тенденции, като доста жени предпочитат тийндейджърските дрехи, а това не бихме казали, че е най-добрият вариант за целта. Нека видим класацията с топ 5 най-големите модни грешки на зрелите жени.

Носите дрехи с много по-голям размер от вашия

Стареенето има три етапа, установиха изследователи

Учените от Станфордския университет разказват за три етапа на стареенето на човека. Статията на специалистите е публикувана в научното ...

Оувърсайз дрехите наистина са доста актуални през последната година, но не подхождат на всеки. Ако сте над 40 години ви съветваме да ги избягвате, а по-скоро да се насочите към бузи и пуловери с класическа кройка, които да подчертават женствеността ви, а не да ви правят да изглеждате визуално още по-едри. Освен това, визията ви ще е по-стилна и прилежна.
Разбира се, отново ви съветваме да се съобразите със собственото си телосложение и да акцентирате на частите от тялото ви, които наистина харесвате.

Обличате се в прекалено ярки цветове

Не, че ярките дрехи са забранени след определена възраст, но неправилното им подбиране може да изглежда доста комично във визията ви. Съветваме ви за дрехите да не избирате подобни нюанси, а тях да добавите в аксесоарите и детайлите – бижута, шал, чанта и т.н. 

Дълбоки деколтета и къси поли

Когато минете 40, не е лошо да намалите употребата на ТЕЗИ напитки

След преминаването на 40-годишна възраст трябва да започнем да обръщаме по-голямо внимание на навиците и здравето си, тъй като рисковет...

След определена възраст, например дамите 40+, спират да посещават определени места, където можем да намерим и дота по-млади. Затова и е добре да подбираме тоалетите си спрямо местата, които посещаваме. Късите поли и широките деколтета не поддържат добрата репутация на една вече узряла жена. Спазвайте благоприличие, а има и още защо – деколтето ще издаде и възрастта ви.

Винтидж облекло

Не сте захвърлили дрехите си от тийнейджърските години, а сега се радвате, че винтиджът се завръща? Да, това е така, но чрез тях може съвсем несъзнателно да добавите още няколко годинки отгоре към възрастта си. Винтидж визиите са подводен камък и само стилистите знаят как да ги съчетаят в съвремието, така че да изглежда актуално, модно и красиво.

Носите претрупани аксесоари 

Жената над 50 трябва да направи ТОВА, за да задържи килограмите си

С напредване на възрастта в организма ни се случват различни хормонални изменения. Това важи особено за дамите, за които е по-важно под...

Аксесоарите са финално допълнение към целия аутфит. Но с тях също трябва да се внимава, за да не превърнем ефекта в дефект. Избирайте нежни и семпли бижута, които да подчертаят чертите и визията ви, а масивните бижута с големи цветя например или ботушите с огромни чипове по-добре изхвърлете от гардероба си, тъй като те са отживелица, която трудно би се завърнала отново в света на модата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com