Това са 7-те цвята, каращи ни да изглеждаме по-младолики

10630
Това са 7-те цвята, каращи ни да изглеждаме по-младолики
Снимка: iStock/Guliver

Според модните специалисти има няколко цветове и нюанси, които в действителност спомагат за по-свежия ни вид и визуално ни карат да изглеждаме по-млади. Независимо на каква възраст сме, те са подходящи и за прикриване на несъвършенствата по кожата, така че със сигурност всяка дама би се зарадвала на този малък моден трик. Тъй като тези цветове са за горната част на тялото, трябва да ги съобразим и с цвета на косата си.

7-те цвята, каращи ни да изглеждаме по-млади

Нежен нюанс на розовия цвят 

Този нюанс на розовото създава в съзнанието ни индикации с ранната пролет, цветните пъпки по дърветата, зората, нежността и женствеността като цяло. И според мнението на стилистите нежното розово в тоалета показва усет към модата, елегантност и стил, а и освежава лицето на дамата и я подмладява. Особено подходящ е за жени със светлокафява, пшенична, пепелява, платинена или червена коса.

Най-актуалните модни съвети за момичета през пролетта

Мента

Ментата създава усещане, че кожата на лицето ни е озарена и сияйна. Освен това е подходящ и за извайване на фигурата. Особено успешни и стилни са комбинациите с мента и бяло, бежово, розово или сиво. Подходящ е за дамите с всякакъв тип коса и кожа, така че смело всяка от вас може при следващото посещение в мола да се сдобие с нова придобивка в светло тюркоазено.

Бежов цвят

Бежовото изглежда много стилно като част от аутфита и прикрива несъвършенствата. Особено се препоръчва на дамите с тъмен цвят на косата. За елегантна и стилна визия комбинирайте с бяло, светлосиньо, сиво или маслиненозелено.

Лавандула

Този нежен нюанс на лилавия цвят създава усещане за нежност и младост. Освен че ни прави по-младолики, създава усещането и за луксозен тоалет особено ако го съчетаете правилно. За целта използвайте цветове като бял, бежов или жълт. Дамите с руси коси определено трябва да се възползват от свойствата на лавандуловия цвят.

Вечните модни съвети от прочути дизайнери

Сиво

Сивите дрехи и аксесоари подчертава руменината, освежават лицето ни и “прилягат” най-вече на дамите с руси коси, като създават впечатлението, че кичурите им са по-скоро златисти. Сивото е универсален цвят, който се комбинира лесно и е подходящ за всякакви поводи и събития.

Бяло

И разбира се, няма как без класическото бяло, което придава едно спокойствие и нежност на кожата ни. Използвайте в тоалета си само бели дрехи, ако искате да изглеждате стилни и луксозни. 

Червено

Огненото червено подсказва, че у вас се крие неудържима женствена енергия, което директно ви кара да изглеждате по-млади и жизнени. Подходящ е и за блондинките, и за брюнетките. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com