Това са най-големите ИНАТИ сред зодиите!

42315
Това са най-големите ИНАТИ сред зодиите!
Снимка: iStock/Guliver

12. Везни

Везните са от тези зодии, които не обичат да спорят. Склонни са дори да не опитат да отстояват мнението си, ако това ще доведе до скандали и притеснения. Лесно могат да бъдат убедени от отсрещната страна, няма нужда дори от повече от един аргумент. Везните определено не са от инатливите зодии.

11. Дева

Девата определено е от инатливите зодии, но от тези хора, които не спорят до безкрай. Те ще ви оставят да си говорите и да си мислите, че сте спечелили спора. Не можете да промените мнението им почти никога, но няма да се карат, за да ви убедят в своето. Затова остават малко по-назад в класацията ни за инатливи зодии.

Кои зодии мислят само за себе си?

10. Риби

Рибите също не са от зодиите, които държат да ви убедят в своята гледна точка. Те не обичат шума и публичните скандали и когато разговорът прерасне в спор, просто спират да говорят.

Ще приемат привидно гледната ви точка, дори да не сте успели да я защитите, стига да спрете да повишавате тон.

9. Близнаци

Каквото и да говорите на Близнаците, те няма да ви чуят. Ще приемат с мълчание всичко, което им казвате и дори няма да опитат да защитят позицията си. Тяхната гледна точка е, че събеседникът очевидно греши, какъв е смисълът разговорът да продължава. Трябва много сериозна провокация, за да превърне тихите Близнаци в безкрайно инатливи.

8. Стрелец

Преминаваме на територията на инатливите зодии, които не се свенят да защитят позицията си. При Стрелецът монетата има две страни. Те са много инатливи, ако темата е важна за тях. Ако обаче спорът е за нещо маловажно за тях, дори няма да ви обърнат внимание.

7. Рак

Раците са доста упорити, но и много твърдоглави. Когато силно вярват в нещо, няма сила на планетата, която да ги накара да променят мнението си. Подобно на Стрелците, те също са яростно инатливи по важните за тях теми. Големият негатив на Раците е, че приемат прекалено лично всичко, казано в разговор, което не отговаря на техните ценности. Сръдливи са и дълго помнят всичко негативно, което им е било казано.

6. Овен

Овните са от тези зодии, които са доста инатливи. В спор те яростно защитават позицията си, без дори да изслушат събеседника.

Обичат да отричат всичко, което им се казва. По-късно може и да осъзнаят, че грешат, но на момента просто ще държат упорито на своето.

5. Козирог

Коя зодия сте според ТИБЕТСКИЯ хороскоп!

Ярък въздушен змей Години: 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 Представителите на тази зодия на тибетския хоро...

Козирогът е уверен в себе си и своето мнение. Смята, че неговата позиция е най-правилната и упорито я отстоява. Ще изслуша събеседника и накрая ще отсече "Да, но аз..."

4. Водолей

Водолеите мъдро избират битките си. И решат ли, че са прави...просто няма смисъл да говорите с тях. Каквото и да им кажете, както и да ги убеждавате, няма да успеете да ги убедите. Няма да сменят мнението си, няма да обмислят вашата гледна точка - нито по време на разговора, нито след това.

3. Лъв

Първата зодия в топ 3 на най-инатливите зодии е Лъв. Лъвът почти неуморно отстоява позицията си. Привидно ще ви изслуша, но през цялото време ще си мисли, че говорите празни приказки.

Така ви виждат околните спрямо вашата зодия!

Овен Първото впечатление на всички за вас е, че сте грубовати и дори малко хулигани. Хората се страхуват от голямото самочувствие, кое...

Кои са най-грижовните зодии?

2. Скорпион

Скорпионът взима сребърен медал по инат. Държащи на своето, непреклонни, Скорпионите дори няма да се опитат да спорят. Просто ще извъртят очи и това ще сложи край на спора. Вероятността да ги убедите е малка, но ако имате много аргументи, време, нерви и правилен подход спрямо конкретния човек, може би мисията си ще е успешна.

1. Телец 

Телецът взима златото по отношение на инатливост. Непреклонен, с горещ нрав, Телецът полудява, ако не става по неговата. Не е склонен да слуша, да размисля и да променя мнението си. Дори не опитвайте да спорите с Телец. Ще ви коства само нерви, без да имате какъвто и да е успех.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Съвместими ли сте? 3 типа сексуален темперамент във връзките

Няма магия: жените с тези качества винаги имат много почитатели

3 неочевидни признака, че шефът ви е психопат

Как да манипулираме манипулаторите?

Има ли прилика: Как е изглеждал истинският султан Сюлейман в живота?

Те крадат младостта ви: 6 навика за красота, които трябва да забравите до 40-годишна възраст

Тези зодии са любимци на всички

Защо се появяват синини по ръцете без причина?

Кошмарни: Тези зодии постоянно променят настроението си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com