X
 
 

Това са най-интелигентните зодии!

16698 1
photo of Това са най-интелигентните зодии!
Снимка: iStock/Guliver
Навярно ще ви е интересно да узнаете, кой ще победи всички с интелекта си. Астролозите са на мнение, че зодиакалният кръг представя не един, а три от най-интелигентните зодии.

И така, кой попада в списъка на най-интелигентните знаци на зодиака и според, какви заслуги? Нека научим сега:

Дневен хороскоп за 2 август

Овен Това е ден, в който да се доверите на интуицията ви. Следвайте стъпките на душата си и няма да сгрешите. Телец Това е ден, в ко...

Психичният потенциал се определя от планетата. Всеки има своя собствена, която покрива определена област (любов, смелост, късмет).

"Интелигентните" планети включват:

- Меркурий, който е отговорен за последователността, ерудицията и интелигентността.

- Уран, който носи талант и гений.

Ето и първите три:

Новолуние в Лъв. Ето как ще се отрази на всяка зодия

В астрономията „новолуние“ означава, че Луната е в унисон със Слънцето и е почти невидима за Земята. Има 12 нови луни годи...

Рейтинг на най-интелигентните знаци на зодиака"

1. Близнаци

Това е детето на Меркурий. Още от първите години на живота, изненадва всички с факта, че е невероятно умен и любознателен. Той обича да учи, а това му дава необходимите знания. Представителят на този зодиак, прекарва цялото си свободно време, за да попълва информация от области със свои интереси. Ето защо, журналистиката, чужди езици и науките са лесни за него.

2. Дева

Тази зодия също е подвластна на Меркурий. Силата й е концентрирана в аналитичния ум и постоянното желание за развитие на интелигентност. Практичността му не позволява да губи времето. Той усвояват всичките знания, тества и прилага на практика. От представител на зодиака Дева, може да стане отличен лекар или изследовател.

Зодиите, които притежават най-силна интуиция

Доста голяма част от хората рядко се вслушват във вътрешния си глас. Те дори напълно го пренебрегват. Всъщност интуицията е нещо много ...

3. Водолей

Тази зодия е защитена от Уран. Представителят на този Зодиак е любопитен и на всеки страничен човек, той изглежда, сякаш не е от тази планета. Всичката динамика и любознание идват от нагласата му да върви в ритъма на своя „мелодия от своите барабани“. Ако сте зодия Водолей и не отговаряте на обичайните начини на работа, измислете собствени. Много представители на Водолея се интересуват от електроника и понякога изглежда, че са с един крак в бъдещето. От тях стават велики експериментатори.

Това са най-интелигентните зодии!

Не изпадайте в паника и не се обезсърчавайте, ако не попаднете в този списък. Останалите зодии, също са умни, но силните им страни са в други области. Например, усещане за красота, предприемачество, креативност и т.н.

Винаги може да откриете своите силни страни и да ги превърнете в бумеранг за своето развитие!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 2 потребители