Това са зодиите, които НИКАК не си подхождат и връзката им е обречена

17485
Това са зодиите, които НИКАК не си подхождат и връзката им е обречена
Снимка: iStock

Някои хора просто не са един за друг – разминават се по възгледи, ценности и отношение. Между тях нещата просто не вървят. Кой е този човек, с който просто не ви е писано да бъдете? – Нека разберем според зодията ви!

Овен – търпението ви просто няма да устои на чувствителността на Рака. Комбинацията е обречена. Вие сте склонни към промени и приключенията, докато Ракът обича да си стои у дома. Той е по-колеблив, което ви дразни.

Телец – не обичате промените, което не може да се каже за Водолея. Той се пуска по течението на живота и се оставя в неговите ръце. Вие не можете да живеете по този начин. Спестете си главоболия, избягвайки зодия Водолей.

Близнаци – вие сте забавни, общителни, просто не понасяте скуката. Скучен за вас е Козирогът. Той е прекалено искрен, което ви дразни и може да предизвика проблеми във връзката. Освен това е традиционалист, което също не понасяте.

Всеки знак на Зодиака се бори със самотата по свой начин

Овен Не знаете как да бъдете сами, защото ви се струва, че вече сте срещнали всички, които можете да срещнете, и всички тези хора са о...

Рак – вашата емоционалност се различава коренно от аналитичното мислене на Девата. На вас ви трябва човек, който да ви разбира без думи. Девата обаче може само да критикува, а вие не понасяте това. Връзката е обречена на спорове и скандали и е по-добре да не се състои.

Лъв – флиртаджия, който има страхотно чувство за хумор и самоувереност. Изобщо не се разбирате със Скорпиона, чиято ревност ви задушава.

Дева – свободолюбивия Стрелец е последното нещо, от което имате нужда. Неговата любов и възгледи просто не съвпадат с вашите и е най-добре да стои далеч от вас.

Везни – не обичате споровете, хармонични и тихи личности сте, което не може да се каже за Скорпиона. Той е всичко, което не бихте искали от човека до себе си.

СкорпионОвенът е най-неподходящата зодия за вас, тъй като е твърде независим, а вие не можете да си позволите да не знаете какво прави половинката ви във всеки един момент. Двата знака се борят за лидерски позиции помежду си, което не е добре за една връзка.

КОИ двойки зодии са най-неподходящи един за друг

Вероятно понякога се питате дали даден човек е подходящият партньор за вас, преди да го опознаете, а може би и след това. Истината е, ч...

Стрелец – вие сте спонтанни, първични личности, които обичат промените и новите запознанства. Това е нещо, което Телецът не разбира. Той е по-практичен и мислещ разумно. Забавленията на Стрелеца остават непонятни за него.

Козирог – практични, трудолюбиви, по-консервативни личности, които не могат да се борят със Стрелеца, който гледа да се забавлява по всякакъв начин. За него сякаш нищо не е сериозно и това не се харесва на Козирога.

Водолей – независими мечтатели, креативни личности, които предпочитат да се обграждат с хора като самите тях. Рибите не са такива. Те стават зависими от партньора и имат нужда от непрекъснатото му внимание. Водолеят просто не може да се съгласи с това.

Риби – моногамни, грижовни, романтични, те търсят човек, на който да дадат любовта си. За тях неподходящи са Близнаците, защото те ценят своята свобода. Ако опитате да ги задържите, може да видите лошата им страна.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво поведение веднага издава ревнивия мъж?

Сиренето в големи количества е вредно за панкреаса

Най-мъдрата японска притча за спомените

Най-силното стихотворение посветено на синовете

Любовен съвет за всяка зодия за 14 май 2024

Таро хороскоп за 14 май 2024

Изследователи дават отговор на въпроса: Можем ли да се научим на търпение

Тези зодии са истински медиуми

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно