Това са зодиите, които ще ВГОРЧАТ живота ви ако се разделите с тях

12312
Това са зодиите, които ще ВГОРЧАТ живота ви ако се разделите с тях
Снимка: iStock/Guliver

Има някои взаимоотношения, които не завършват особено добре, но все пак се радвате, че сте се отървали от токсичния човек в живота си. Да, но изненадите тепърва предстоят. Понякога тези хора не могат да преодолеят, че са отхвърлени и не излизат от живота ви дълго време след това. Те правят какви ли не щуротии, за да вгорчат съществуването ви. Обикновено влияние върху това може да оказва и зодиакалният знак. А ако се чудите кои са най-изявените представители с тази токсична черта, прочетете в следващите редове.

Телец

Момичетата от 4 зодии са наистина ослепителни

Външна красота, вътрешно спокойствие – всичко това е важно в една дама. Момичетата разбират това, опитват се да работят върху себ...

Телците са инатливи и егоистични, те не могат да приемат, че вече не сте тяхна “собственост” и ще няма да позволят да създадете връзка с друг човек. Те ще се опитват да се намесят в живота ви по какъв ли не начин. Ако те не могат да ви имат, то тогава и никой друг няма да ви има. Много е трудно и почти невъзможно да запазите приятелски отношения с представител на този знак след раздялата.

Близнаци

Близнаците ще се опитат да ви го върнат тъпкано, ако се разделите с тях. Те ще злословят по ваш адрес, ще покажат тъмната си страна и ще се опитат да ви убедят, че сте направили огромна грешка, като сте се разделили с тях. В началото може и да се заблудите, че сте запазили уважение и добри взаимоотношения, но рано или късно до вас ще достигнат всички истории и одумки, които Близнакът е започнал да разпространява по ваш адрес. А след това може да прибегне и до по-крайно “отмъщение”.

Рак

Ангели и демони: Какви са 12-те знака на зодиака

Всеки човек има свой характер. Има хора, които са отзивчиви, мили и симпатични. Те рядко влизат в конфликт, никога не обиждат другите....

Представителите на този знак са изключително чувствителни и имат добро сърце, така че нещата, които ще направят, няма да са от злоба и ненавист, ами защото просто имат много силни емоции към вас. Те няма да спрат да ви преследват и да ви досаждат - може да ви изпращат подаръци и умолителни съобщения, да ви чакат пред работата или дома ви. Ще направят всичко възможно, за да се появяват винаги там, където сте и вие. Със сигурност няма да ви позволят да ги забравите, а досадата у вас ще се натрупа. Раците дори ще се опитат да ви набедят за виновни, защото се чувстват толкова зле емоционално.

Лъв

Лъвовете не могат да приемат, че някой ги изоставя. Те ще направят всичко възможно, за да ви отмъстят подобаващо. Злопаметни са и искат да покажат надмощието си над вас, като начините им това да се случи не са никак малко. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко дълго могат да се съхраняват боядисаните яйца

Пожелания за Гергьовден

Гергьовден 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com