Това са зодиите, които ще ви дадат мъдър СЪВЕТ за всичко

10190
Това са зодиите, които ще ви дадат мъдър СЪВЕТ за всичко
Снимка: https://pixabay.com

Дори и най-интелигентният човек изпада в такава ситуация, в която му е нужен съвет от другиго. В такива моменти трябва да имаме човек до себе си, към когото можем спокойно да се обърнем и да поискаме напътствие - по-възрастен член на семейството, близък приятел и т.н. Астролозите казват, че ако около вас има хора с някоя от следните зодии, то спокойно може да се допитвате до тях за въпроси от всякакъв аспект. Ето ги и тях:

Козирог

10 супер тайни при избора на хотел

1. Свържете се с рецепцията на хотела Обслужването, което получите още преди да сте станали клиент, ще разкрие много за тях и за начин...

Козирозите са едни от най-сериозните личности, те са здраво стъпили на земята, интелигентни и работливи хора. Винаги премислят всички възможни варианти за изход от ситуацията и ги анализират внимателно. Не взимат интуитивни решения, а винаги аргументирани. Представителите на този знак са упорити и благодарение на това те постигат всяка своя цел. Имат богат житейски опит и можете спокойно да потърсите съвет от тях.

Тези 4 ЗОДИИ винаги ще бъдат пълни с пари

Дева

Девите са честни и лоялни личности. Обикновено те са онзи човек от компанията, към когото всички се обръщат за съвет. Те винаги мислят логично и обективно, като няма да мътят главата ви с неща, които не са възможни. Ще споделят искреното си мнение, дори то да не е във ваша полза. Няма да се отървете и от критичния им характер, но знайте, че тяхната критика е градивна и ще ви помогне много.

3 знака на Зодиака даряват дамите с житейска мъдрост

Мъжете, които мечтаят за мъдра съпруга, трябва да изберат партньор в живота, роден под знаците на Везни, Рак или Козирог. Перфектните ...

Везни

Представителите на този знак са едни от най-хармоничните личности. Винаги търсят златната среда и обстойно преглеждат и двете й страни. Не прибързват с правенето на заключения и взимането на решения. Смятани са за мъдри и природно интелигентни личности, така че не се притеснявайте да споделите тревогата си с тях - ще ви изслушат, ще ви насърчат и ще ви дадат някои много полезни съвети, за да поемете в правилната посока по житейския си път. 

Финансово нестабилен ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни: Прогноза за всички зодии

Скорпион

Мъдри мисли от велики жени

Живеем в “мъжки свят, но какво би бил той без жените”. Ето няколко мъдри мисли от жени, дали своя принос за промяна на исто...

Скорпионите обикновено умеят да предразполагат всеки. Те ще ви изслушат и ще създадат обстановка, която ще ви освободи да излеете душата си. Имат стратегическо мислене и заедно ще обмислите кой е най-удачният вариант за вас, ако възникне ситуация, от която търсите правилния изход. Ако пък някой сериозно ви е наранил и търсите отмъщение - вече на сто процента сте в негови води. Скорпионът ще ви даде толкова добри съвети, че дори той ще се развълнува за развоя на събитията. Същото важи и ако сте в дразги с някого и вие трябва подобаващо да отвърнете на нанесения удар - няма по-добър съветник в случая от Скорпиона. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com