Три знака на зодиака, които ще заблудят дори детектора на лъжата

15332
Три знака на зодиака, които ще заблудят дори детектора на лъжата
Снимка: Guliver/GettyImages

Измислените детайли просто се откъсват от езиците им, като съвършено хармонична симфония ...

За някои хора изкривяването на истината не е трудно. Измислените детайли просто излизат от устата, като съвършено хармонична симфония. И въпреки че всички сме достатъчно съзнателни, за да разберем степента на нашата искреност, понякога по този въпрос прибягваме до астрологията.

Ето три зодии, които лъжат много умно:

Две зодии, които никога не лъжат

Докато за някои хора изричането на лъжа не е проблем, за други това е истинско предизвикателство. Астролозите разкриха кои са двата зо...

Близнаците са разказвачите на истории. Близнаците няма как да не разкрасят историите си с измислени факти. Разбира се, те са били на музикален концерт на открито през 90-те. Но тази история ще бъде много по-интересна, ако добавят тук пълнолунието или кажат, че певецът е посочил пръст към тях, докато изпълнява романтична песен.

Искате ли да украсите историята си? Близнаците имат отлични редакторски умения. И тъй като те постоянно се сменят от една идея към друга, тези малки и бързи птици могат да изпеят лъжите си с уникална скорост.

Дълбоко в себе си любопитните Близнаци просто искат хората да ги намират за толкова интересни, колкото и света около тях. Но вместо да се изгубят в своите лъжи, те трябва да разберат, че е по-безопасно винаги да се придържат към истината.

Скорпионът е защитникът. Тъй като сезонът на Скорпиона се пада през късната есен, представителите на този знак олицетворяват мистерията, силата и близостта на тъмната нощ. Това са талантливи хора, които умеят да различават лъжите и лесно разкриват тайни (те вероятно вече знаят паролата за вашия телефон). И тъй като са свръхчувствителни към поведението на измамниците, Скорпионите избягват да повтарят тези грешки, когато лъжат себе си.

3-те зодии, които могат да излъжат дори детектор на лъжата

За някои хора лъжата е начин на живот. Те с лекота успяват да измамят околните без да изпитват угризения за това. Ето кои са трите зод...

Скорпионът е като алигатор, плъзгащ се през блатата, само очите му надничат изпод водата. Той непрекъснато сканира околността си в търсене на заплахи, криейки всичките си слабости под вода. Вместо да ви признае, че е напуснал града поради тежка раздяла, Скорпионът ще каже, че просто е искал да „смени сцената“.

За Скорпиона лъжата в името на самозащитата винаги е оправдана.

Везните са хармонизатор. Човекът, когото срещате (един от вашата армия от фенове) ви кани да видите неговата впечатляваща колекция от записи. И докато отпивате чаша вино, той изведнъж пуска една от най-малко любимите ви песни. Това е моментът, в който любезните Везни започват своята блестяща реч - сладка лъжа, която не бива да разваля момента: „Страхотна песен!“.

Представителите на този знак жадуват за хармония. И ако е необходимо, те ще проправят пътя си за балансиране с помощта на лъжи. Очаровани от естетическа красота (пастелни божури и спалня, залята със златна светлина), Везните са податливи на външната красота. Те лъжат, за да избегнат конфликт и да изградят контакти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Стихотворение за Великден

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com