Трите зодии, които никога не лъжат

15569
Трите зодии, които никога не лъжат
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек носи белезите на своя зодиакален знак, били те добри или лоши. Някои зодии се характеризират със страст, други - с инат, а трети са популярни със своята всеотдайност, решимост или други характеристики. В тази статия ще обърнем внимание на едно качество, което се благоприятства от звездите за представителите на три зодии - честността. Ето кои са трите зодии, от които можем да очакваме винаги да казват истината: 

Овен

Овните са болезнено откровени. За тях това е признак на любов – ти си честен с мен, аз съм честен с теб. Дотолкова че не питат дали имаш нужда от това. Познавам Овни, които са споделяли с половинките си, че са изневерявали, не защото искат да спасят връзката си, а защото смятат, че другият човек заслужава и трябва да знае истината. По същия начин те очакват, че ще им бъде казано всичко откровено. Те не разбират защо хората не го правят и всеки път с детинска наивност вярват над,мите им и после са силно разочаровани, ако не са истина.

Стрелец

КЪСМЕТЧЕ за 2 септември според зодията

Овен Романтично ще е днес, а най-хубаво е, когато е неочаквано. Телец Здраве, щастие, любов не са само думи, а част от вашия прекрас...

Стрелците са изключително честни. При тях всичко е изписано на лицата им и те ще ти отговорят без притеснение на всички въпроси. Това, че ти не можеш да понесеш отговорите им, не е техен проблем. Ако сте по-чувствителни, не е разумно да питате Стрелците как изглеждате или дали сте напълнели. Има зодии, които ще се съобразят с чувствителната ви природа. Стрелците смятат, че истината помага и всеки трябва да я знае. Така, че ако не изглеждате добре или сте напълнели, те ще ви кажат, пък вие се сърдете след това. Понякога дори ще ви го кажат, без да сте ги питали. Все пак как ще разберете, ако те не ви го кажат?

Водолей

Водолеите са изключително алтруистичен и интелигентен знак, когато работят върху себе си. Те вярват, че всеки има дълг да се грижи за себе си, за околните и за планетата. Те живеят според морала си и добротата, която се опитват да правят. Според тях да лъжеш не е добро, честно, морално и те биха го избягвали на всяка цена, защото не могат да си позволят да снижат критерия си за човека, който са самите те.

Съгласни ли сте с нашия списък? Споделете в коментар. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com