Триумф или провал: Как да разберете съдбата си за 2024 г. по дата на раждане?

20834
Триумф или провал: Как да разберете съдбата си за 2024 г. по дата на раждане?
Снимка: iStock

Както знаете, всичко в живота е циклично. Математическото моделиране, базирано на теорията на геофизичните биорезонанси, ще помогне да се разбере на какъв етап от развитието се намира човек в даден момент.

Ето как с методите на нумерологията можем да изчислим какво ни е подготвила 2024 г.

Съберете всички числа в пълната си дата на раждане. Събирайте докато получите 1 цифра. Тя ще даде тона за новата 2024 година.

1

Едно е началото. За тези хора през 2024 г. е много важно да започнат. Ако сте искали да приложите нещо в живота си, но не сте могли да съберете мислите си, не сте имали достатъчно смелост, тогава трябва да започнете да предприемате реални стъпки. Начинът, по който живеете тази година, ще определи следващите ви 8 години.

 

2

Това е обратното на една година. Това е спокойна и леко спокойна година. Преди това бяха изразходвани много усилия, човек се уморяваше, а сега му се дава възможност да отдъхне, да забави темпото и да получи помощ отвън.

През 2024 г. има добри шансове за укрепване на полезни връзки. Годината благоприятства и хармонизацията в любовните отношения. Тоест, препоръчително е всичко да се уреди и да се постави на стабилна основа.

Това са 5-те най-опасни зодии

3

Това е годината на яркостта. Много позитивна, активна, оптимистична, весела година на разбиране какво наистина искате.

Най-важното, на което трябва да обърнете внимание през следващите 12 месеца, са собствените ви желания. Изключително важно е да слушате само вътрешния си глас, да не заглушавате импулсите си и да не приоритизирате „желанията“ на другите хора.

4

Ще трябва да работите усилено. Това е година за работа.

Енергиите на 2024 г. са благоприятни за укрепване на авторитета, наваксване на пропуснатите моменти, циментиране на постиженията и стриктно изработване на всички малки неща.

На кои зодии е писано да намерят истинската любов през 2024 г.

5

Годината предвижда получаване на бонуси, подаръци и награди – за всички в областта, в която са инвестирали. Уви, бонусите под формата на отрицателни резултати са също толкова вероятни.

6

Това е година на избор. Няма да можете да успеете както в личния си живот, така и в работата. Ще трябва да си поставите приоритети и да се опитате с всички сили да запазите баланса, за да не пострадат нито отношенията ви с партньора, нито издигането в кариерата.

Вероятни са материални или парични загуби, влошаване на здравето, раздяла с приятели и колеги, загуба на работа, промяна на средата.

7

Година на абсолютно забавяне и почивка. Следващите 12 месеца трябва да бъдат посветени на мислене за живота, психотерапевтични сесии, духовни практики и лечение на психични травми.

8

Това е материалистична година, когато трябва да предприемете активни стъпки във всичко, свързано с пари, недвижими имоти, правни въпроси и съдилища.

Годината предоставя добри възможности за повишаване на собствения авторитет, власт, доходи и жилищна площ. От езотерична гледна точка 2024 г. ще се превърне в кармична година.

9

Това е последният цикъл и, логично, става въпрос за завършване на проекти или взаимоотношения, пускане, освобождаване и разчистване на всички нива и загуби. Годината е нещо като пролетно почистване във всички сфери на живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-известните суеверия за косата и ноктите, които жените трябва да спазват

Тези зодии са орисани от звездите да бъдат щастливи в любовта

Как да влезем във форма за лятото без спорт и строги диети?

Нека цъфти: Защо не трябва да късате люляка?

Нумерологичен хороскоп за месец МАЙ

Не само за храна: Как да почистите канализацията с кетчуп?

Тези 4 зодии често са склонни към извънбрачни връзки

Тези 4 зодии правят връзките си "храм на доверието"

Какво трябва да направим, когато някой се отнася зле с нас?

15 навика, които си струва да възприемете от богатите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com