Украсете така коледното дръвче и домът ви ще се препълни с пари

916
Украсете така коледното дръвче и домът ви ще се препълни с пари
Снимка: iStock

Елхата на коледа е едно от най-любимите ни неща преди големия празник. Но тя не е само украшението в ъгъла на стаята, но и може да се превърне в истински магнит за пари и късмет, стига да е украсена и разположена както трябва. Ако направим това, можем да сме спокойни, че и следващата година ще бъде по-благополучна.

Едно от най-важните правила според фън шуй, е да се поддържа чисто, затова преди украсата, почистете хубаво целия си дом.

НЕ правете това на Коледа, за да не прогоните щастието и късмета от дома си

Коледа е един от най-големите християнски празници. Освен традициите, които трябва да се спазват на Рождество Христово има и неща, коит...

Зодиите, които ще посрещнат Коледа в лошо настроение

Преди да се постави коледното дърво, първо трябва да се отървете от всичката негативност, която може да развали предстоящата година.

Това означава не само да забършем и измием пода, но и да почистим всяка стая и да измием всяко стъкло и огледало, като не забравяме да обърнем специално внимание на ъглите в стаите.

Другото важно нещо е да подберем цветовата гама. Празничната украса трябва да е със специално подбрани цветове, като наблегнете на сините нюанси, символ на водния елемент, който е и Черният воден знак, идващ в предстоящата година. Можете да сложите и бяло, сребристо, златисто и черно.

Обърнете специално внимание на короната на елхата - трябва да е триъгълна, което е символ на огъня, материализиращ човешките мисли и желания. А ако се чудите дали да вземете жива или изкуствена елха, винаги е по-добре да е жива.

Супер хитра, бърза и евтина идея за украса за елхата, която ще шашне всички

Не се притеснявайте, ако още не сте украсили коледно у дома и се чудите как ще вкарате и това в бюджета тепърва. Има начин как бързо, л...

След като сте направили пълно почистване, започнете да украсявате в правилните цветове. Синьо, бледосиньо, златно, сребърно, бяло, прозрачно. Също така можете да наредите украшения във формата на зайчета, увеличавайки шансовете си за късмет.

Също за повече привличане на големи и добри финанси, наредете гирлянди от мъниста и монети, олицетворяващи материалните богатства. Можете да сложите и няколко стъклени рибки, символ на богатството.

Най-българската баница за Коледа

Разбира се не само украсата е важна на елхата, но и мястото, където ще я сложите. Ако искате материални богатства, сложете го на югоизток, а ако искате повече известност и познанства сред влиятелни хора на юг.

Ако дървото пък е в центъра на стаята, това ще подобри здравето, а за хармония в семейството, е подходящ източният ъгъл. Северната част на дома, ще доведе до успех и късмет през цялата нова година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Оливки или черни маслини: Каква е разликата, кое е по-полезно?

Кога НЕ се пекат козунаци за Великден?

Кои са най-лесните начини за боядисване на яйца?

Как да се отървете от бучките и подутините след инжекции

Кога се мият прозорците преди Великден?

Готвач разкри какви са тайните на вкусното агнешко месо

Стихотворение за 1 май

Любовен съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Таро съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Можете ли да кихнете с отворени очи?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com