Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Важно е да се освободите от всичко това преди Коледа!

01 декември 2021, 14:07 часа

До Коледа остава по-малко от месец и е време да се замислим за нещата, които искаме да вземем с нас през новата година. Малцина се осмеляват да направят равносметка на отминалите дни, защото знаят, че това може да ги натъжи.

Ние обаче сме ви подготвили списък с нещата, които е препоръчително да не взимате със себе си през новата година. Време е да изчистите живота и ума си от тях.

Ето кои неща да оставим в миналото:

• Ненавист;

Защо ви е ненавист? Ненавист към вас самите. Това е чувство, което може единствено да ви дърпа надолу, към провала. Ценете се. Помнете, че светът се нуждае от вас такива, каквито сте. Спрете да изпитвате ненавист към всичко и всички, включително и към вас самите.

• Одобрението на всички;

Защо ви е нужно да се харесате на всеки? Винаги ще има някой, който да ви сочи с пръст или да го размахва пред лицето ви. Нямате нужда от одобрението на хората. Правете това, което смятате за редно. Оставете това желание в миналото.

• Не се опитвайте да променяте хората;

Забравете и за това. Хората нямат нужда от човек, който да ги променя. Ако искате да повлияете на някого и да му помогнете той сам да промени мисленето си, просто бъдете добър пример. В опитите си да спасяваме нечия чужда душа, ние често забравяме за самите нас.

6 начина да създадете магични моменти тази Коледа

• Освободете се от дълговете си;

Не е лесно да оставите това в миналото, но трябва да стиснете зъби и да си направите план, който да следвате. Започнете да спестявате, за да можете скоро да се отървете от финансовото бреме и да мислите за бъдещо благополучие.

• Изхвърлете безпокойството.

Още едно нещо, за което да спрете да мислите. Не е нужно да се безпокоите за всяка дреболия. Това единствено ще ви изяжда отвътре и няма да ви дава мира.

Изхвърлете тези мисли и желания преди Коледа, за да може да посрещнете новата година с усмивка, желания, мечти, цели и копнежи!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес