Вижте кое животно сте според индийския хороскоп

10483
Вижте кое животно сте според индийския хороскоп

Мангуста 11-23 януари

Тези хора са пълни идеалисти за всичко в живота си, като са много очарователни, но и трудно се доверяват. Те са много любящи и за тях е от голяма важност да реализират добре живота си в желаната от тях сфера. При тях всичко е цел, а препятствията не ги забелязват.

Маймуна 24 януари – 5 февруари

Макар и на пръв поглед да изглеждат безразлични или студени, те са с уязвима душа. Те умеят да правят грандиозни планове и търсят духовност, като винаги се да стараят да станат по-добри. Имат чудесно чувство за хумор.

Кои зодии ще започнат романтична връзка през лятото?

Лъвица – 6-18 февруари

Лъвиците са харизматични и красноречиви и са богати на лидерски качества, които все пак рядко си признават. Те са с добри души и са готови да помогнат на всеки, който има нужда. Те обаче се обиждат често за дребни неща.

Кон 19 февруари – 3 март

Тези хора изглеждат спокойни и консервативни, но вътре в тях бушуват много страсти, като също не са особено уверени в способностите си и не могат да живеят без други хора, като често имат нужда от добра подкрепа.

За тях висша цел в живота им е да се влюбят и са напълно способни да се адаптират към партньора си без да забелязват недостатъците му, а кариерата им е от второстепенно значение. Те имат много таланти въпреки това и могат да станат безкрайно успешни в живота.

Лъв 4-16 март

Родените през тези дати обикновено са доста артистични и темпераментни, убедени са в привлекателността си и така са страхотен магнит за хората срещу и около тях.

Те не могат да живеят без да се грижат за някого и затова държат да имат половинка, но отдадени на това, често не забелязват, когато ги използват. 

Крава 17-30 март

Те добре умеят да контролират чувствата и емоциите си, знаят много добре какво искат от живота и успяват да си извадят поуката от всяка грешка, като за тях от първостепенна важност да се усъвършенстват и да учат по нещо ново за себе си. 

Слон 31 март – 12 април

Това са едни от най-търпеливите и щедри хора, които рядко се хвалят със своите дела, макари и да ги извършват често. Много често заради своята неувереност, могат да изглеждат ревниви и неуверени.

Кон 13-27 април

Тези хора се отличават с уменията си за комуникация и желание за успех. Трудно им е да стоят на едно място и често се стремят да получат нови знания. Винаги са в търсене на себе си и често нямат конкретна цел. Трябва им по-силна половинка, която да ги заземява.

Слон 28 април – 10 май

Тук отново те са много амбициозни и издържливи и са хора, които изглежда да могат да поемат всяко предизвикателство, колкото и невъзможно да изглежда. Те държат на стабилността и са много ревниви.

Овца 11 – 24 май

Макар и да са много спокойни, те са и доста темпераментни, като могат да водят сами диалог със себе си и да търсят спокойствие за душата си. Който иска да спечели сърцето им, ще трябва да положи доста усилия.

Змия 25 май – 7 юни

Те вероятно са едни от най-чувствителните, като изглеждат така сякаш имат маска на безразличие, но там е скрита крехка и уязвима душа. Те търсят интелигентността и добрите маниери и обичат трудно. Понякога твърде много идеализират партньорите си, което по-скоро води до разочарования.

Змей 8 – 20 юни

Те напълно спокойно могат да бъдат наречени модели за подражание и не зависят никога от мнението на другите. Обожават да научават нови неща и да се самоусъвършенстват, като са мъдри по природа, но предпазливи в личния си живот. 

Куче 21 юни – 5 юли

Отзивчивостта на този знак привлича другите хора, като те не могат да си представят живота си сами, а винаги пълен с любими хора. Имат моменти на радост и тъга и са с добро аналитично мислене.

Котка 6 – 19 юли

Котките са много тактични и са много малко хората, които не биха ги искали в живота си. Вродена им е интуицията и са безкрайно чисти, обичащи уюта и мира. Да са в центъра на купона не е тяхното нещо.

Гарван 20 юли – 1 август

Тези хора умеят най-добре да разчитат на себе си и дори могат да носят безкрайно голяма тежест, без да се оплакват или да се самосъжаляват. Имат богато въображение. С много близки хора умеят и си позволяват да се държат емоционално, докато пред всички останали крият чувствата си.

Пума 2 – 15 август

Те са едни от най-противоречивите знаци, като редовно са на границата между доброто и злото и какви ще са днес, зависи само от тях.

Те сякаш притежават магическа сила над хората и могат да съблазнят всеки.

Мишка 19 – 29 август

Тези хора обичат живота, но за тях е и от особена важност да имат високо материално и социално състояние, защото обичат лукса, удобството и комфортът. Притежават истински талант да контролират ситуацията. 

Плъх 30 август – 12 септември

Това са едни консервативни, рационални и разумни хора, като тези умения са им много полезни в работата, а уютът в дома им е много важен компонент. Ако в някакъв момент им се наложи да изберат между семейство и работа, определено ще изберат първото.

Бик 13 – 25 септември

На външен вид спокойни и непоклатими, но вътрешно понякога са страшно неуверени в себе си.

Те са консервативни и всяка промяна в живота им, им създава стрес, а най-добре се чувстват, когато имат стабилна и лоялна половинка около себе си.

Бивол 26 септември – 9 октомври

Биволите са харизматични и добродушни, но и склонни често да променят настроението си, като е важно до тях да има човек, който да разбира това и да ги приема такива, каквито са.

За предпочитане е, да насочат енергията си към работа и творчество.

Тигрица 10 – 22 октомври

Те обичат да са център на вниманието, като са много харизматични и се изправят срещу всичко без страх. Обожават тръпката и изкуството. С тях ще е трудно да ви стане скучно.

Биволица 23 октомври – 5 ноември

Те са ярки и независими и за тях най-важни са славата и успеха. Готови са да се трудят усилено, за да станат най-добрите, но единственото друго, което може да измести кариерата им от първото място по важност, е само семейството.

СЪВЕТ НА ДЕНЯ за всяка зодия: Какво ни очаква днес? (18.04)

  Овен Днес е ден за любов. Не се притеснявайте да бъдете романтични и да покажете на партньора си колко много значи за вас. За...

Тигър 6 – 18 ноември

Те са може би най-амбициозните и целенасочените в индийския хороскоп и могат и да не не спят, и да не ядат в името на целта си, но след като получат това, което искат, губят интерес и хващат към следващата цел.

Непоследователни са и към близките си и в личния си живот

Елен 19 ноември – 1 декември

Увличат се лесно от духовни практики, като животът им е тежък обикновено, защото им се налага да избират между духовното и материалното. Може и да изглеждат весели, но това често се дължи на факта, че просто обичат да изпращат положителните си емоции към другите хора.

Сърна 2 – 14 декември

Индийски хороскоп: Кои знаци от зодиака са по-щастливи от останалите през декември

През декември животът на много зодии може да се насочи в по-добра посока. Подробности разкрива индийският хороскоп. 1. Телец През дек...

Те са много амбициозни и е важно за тях да се развиват и да работят върху себе си. Благодарение на волята си, винаги получават това, което искат. Не търпят интриги и дори с половинката си са безкрайно прями и отдадени.

Жените от тези 4 зодии все се влюбват в грешния мъж

Леопард 15 – 27 декември

Общителни и комуникативни, те сякаш могат да се впишат във всеки един отбор и да се пласират навсякъде. Те обичат да общуват, пълни с нови идеи, успяващи да вдъхновят всеки. Те са страхотни лоялни приятели, подкрепящи винаги в нужда.

Горила 28 декември 10 януари

Изпълнение са с кураж и решителност, верни са на идеалите си и винаги имат отговор и мнение по всеки въпрос. Също така са консервативни и могат да останат с един единствен спъник цял живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли как се плете кръгъл козунак?

Защо се боядисват яйцата в четвъртък преди Великден?

Боядисване на яйца 2024 – пълно ръководство от А-Я

Защо задължително се яде агнешко месо за Великден?

Oткъде идва традицията за боядисването на великденски яйца? (ВИДЕО)

Какво се прави със старото яйце от Великден?

Ако варите така яйцата за Великден, нито едно няма да се пукне

Кога се ходи на гробища по Великден 2024?

Кога се меси козунак за Великден?

Направете това с яйцата, за да е жълт и пухкав козунакът

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com