Вижте красивата дъщеря на доцент Мангъров (СНИМКИ)

24834
Вижте красивата дъщеря на доцент Мангъров (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Доцент Атанас Мангъров се оказа, че има страхотна красавица за дъщеря. Елена е фармацевт в частна компания, а популярният ѝ баща признава, че му е слабост. Младата дама е завършила фармация в Медицинския университет в Пловдив, а преди това е учила същата специалност в съседна Македония. Това обаче не е първият ѝ избор след завършването на средното си образование в Първа английска гимназия София. Елена е учила и бизнес администрация и икономика в Американския колеж в Благоевград, където годишната такса за обучение е 12 хиляди долара.

Как да лекуваме COVID-19 вкъщи: Съветите на доц. Атанас Мангъров (ВИДЕО)

Когато някой дойде при мен със симптомна форма на COVID-19, аз му казвам: "Виж какво, караш COVID!" Това означава, че този човек кара о...

Мангъров не обича личният му живот да попада във фокуса на медиите. Със съпругата му Ана към момента са разделени, но продължават да се виждат. В едно от редките си изказвания доцентът определя съпругата си като "засукана красавица". Двамата се запознават още докато са студенти. Тогава той има нужда от помощ и търси някой, който да попълва статистическите му данни. Оказва се Ана, с която заживяват заедно.

"Някой ми каза, че има една засукана красавица, която много разбира. И аз отивам при нея и ѝ казвам: "Ето това са данните и ще си платя". И тя седна да ги прави. Първа таблица, втора, трета таблица и после се родиха децата. Така и не си платих", разказва през смях Мангъров, като отбелязва, че не се е оженил за софиянка за жителство, а по любов.

Мангъров: Трета вълна няма - нека се върнем към нормалния начин на живот

Политиката е висшата форма на здравеопазването, заради нелепи политически решения се стигна до загуба на много животи. Това каза в пред...

Доцентът има и трима синове. Бoриcлaв, oт първия му брaк, в мoмeнтa живee в CAЩ и имa зaдoвoлитeлeн coциaлeн cтaтуc. Млaдият мъж oбичa дa oтcядa в лукcoзни cки курoрти, кoгaтo e в Бългaрия. Другите двама наследници на Мангъров са лекари. Роденият през 1988-а Христо завършва средното си образование в столичната 9-та Френска езикова гимназия "Алфонс дьо Ламартин", а после учи медицина в Медицинския университет в София. Дипломира се през 2015-а, а година по-късно печели конкурс и е избран за редовен специализант в Клиниката по дерматология, венерология и дерматологична хирургия към Медицинския институт на Министерството на вътрешните работи (МВР-София). Съавтор е на над 16 научни публикации в международни научни списания и е асистирал в над 300 операции. Брат му Илия, с когото са близнаци, пък е наследил едната от двете специалности на своя баща – педиатрията, пише "Блиц". Той работи в отделението по неонатология в СБАЛДБ "Проф. д-р Иван Митев", София и също често взема участие в научни конференции.

източник: standartnews.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com