Волен Сидеров се хвали, че има ваксина срещу коронавируса (ВИДЕО)

27353
Волен Сидеров се хвали, че има ваксина срещу коронавируса (ВИДЕО)
Снимка: стоп кадър YouTube

Волен Сидеров отново изуми България с поредното си меко казано интересно изказване. Лидерът на "Атака" говори в предаването "Неделник" на партийната телевизия "Алфа". Темата беше Коронавирус, където се оказа, че Сидеров не само има какво да каже, но по неговите думи от 6 години участвал в разработвене на ваксина срещу подобен тип вируси.

"Мога да помогна на властимащите в тази ситуация с коронавируса. От години помагам за разработването на лекарство, което помага не само срещу този вирус, а и срещу по-страшни заболявания. 6 години се боря да го регистрирам в Агенцията по лекарствата. Но това е сблъсък с големите корпорации. Сега е моментът да докажат, че може да се направи нещо добро. Може да дадем нещо на света. Ако това лекарство се лицензира и България го продава, ние може да станем героите на деня. Надявам се да имат слух", заяви лидерът на "Атака".

Сидеров: Кой отърва Джамбазки от затвора? Каракачанов, премиерът, МВР шефът или главният мюфтия?

Кръвната проба на евродепутата Ангел Джамбазки е подменена по поръчка от най-високо ниво. Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров в ...

"Коронавирусът е една световна истерия, която е създадена, за да пренареди света и икономическия ред. Ще фалират хиляди фирми - богатите ще станат по-богати, а бедните по-бедни", прогнозира Сидеров.

"Това е целта на занятието, а резулатите вече са видими. Защо никой не говори за огромния срив на световните стокови борси?

Новините в днешно време са фалшиви. Засипват зрителите с апокалиптични данни и това е целта. Вирусът е известен на учените от 60-те години на миналия век. Във ветеринарните учебниците e описан. Има ваксини срещу него. Не е смятан за нещо опасно оттогава до днес. Не може сега медиите да казват, че нещо ни е връхлетяло, след като е известно. Сега е направено вирусът да работи върху хората, но истерията е по-работещата част. Само преди 15 дни началникът на Националния оперативен щаб ген. Мутафчийски каза, че вирусът е обикновена респираторна инфекция, а грип тип Б е по-опасен.

Сега казва за коронавируса, че е нещо невиждано. Защо в петък, когато се прие решението за извънредно положение, Корнелия Нинова беше без маска в парламента и кашляше срещу стенографите? Как така обявяваш извънредно положение? Председателят на парламента Цвета Караянчева можеше да е с маска, премиерът, министрите, всички чинно застанали един до друг, бяха без маски", допълва той.

Как да разпознаем коронавируса? (ВИДЕО)

Българският лекарски съюз (БЛС) публикува на официалната си страница информация как да разпознаем и как да се предпазим от коронавируса...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Как се пише: убедително или обедително?
Как се пише: убедително или обедително?

Думата се изписва правилно по следния начин - убедително, също и убедителен, убедителна, убедителни. Как се пише: обяснение или обеснение? Примери:  Моят...