Време ли е за бебе Уилям-Мидълтън?

18709
Време ли е за бебе Уилям-Мидълтън?

След ослепителната сватбена церемония между британския принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън преди година и половина, а и след големите празненства по случай 60-ата годишнина от възкачването на трона на Елизабет Втора, в британското кралско семейство може би се задава нов повод за радост, предаде БГНЕС.

Вече е време херцозите на Кеймбридж да станат родители и ако се съди по твърдения в едно списание, събитието изглежда ще бъде скоро.

В светските среди в Лондон се говореше, че кралицата е помолила младото семейство да почакат с наследника, за да не се струпват две големи събития в една година, по-точно казано, появата на правнука да не засенчи тържествата във връзка с годишнината от коронясването на прабабата.

Приятелката на Кейт Джесика Хей заявила пред сп. "Ню айдиа", че херцозите на Кеймбридж вече нямали търпения да увеличат семейството си.

"Те са говорили много на тази тема и не искат да чакат повече", казала Джесика. Нещо повече - събитието изглежда ще е скоро, защото Кейт вече била бременна. Тя тайно мечтаела за момче, а след това да има момиче, макар че със сигурност двамата с Уилям ще бъдат щастливи и с две момчета или две момичета.

"Те искат само две деца", твърди приятелката. Според нея още през декември Бъкингамският дворец щял да съобщи, че в младото семейство се чака дете. Остава да се разбере автентичността на изявлението на Джесика.

Редактор: Десислава Симова

Кейт Мидълтън оглави класация за естествена красота

Красотата на Кейт Мидълтън изпрати херцогинята на Кеймбридж на върха на още една класация. Съпругата на принц Уилям оглави класация з...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com