Време за себе си в Marina Spa – уелнес СПА център на годината

5224
Време за себе си в Marina Spa – уелнес СПА център на годината
Снимка: Marina Spa

Не сте сигурни кой да е следващият уелнес СПА център, който да посетите? Наградите „Фитнес и СПА на Годината“ ще ви дадат отлична идея.

Година преди юбилейното 10-то издание на класацията компетентно жури в състав от олимпийски медалисти, журналисти и PR експерти, обяви тазгодишните резултати. Конкурсът „Фитнес и СПА на Годината“ има за цел да награждава прогреса и да поощрява иновацията в СПА, уелнес и фитнес средите, повдигайки стандарта на предоставяните услуги и свързвайки потребителите с най-добрите места за качествено преживяване за тялото и духа. Статуетката в категория „Уелнес СПА Център на 2023“ спечели Marina Spa.

Разнообразието от услуги е един от ключовите фактори за тази победата. Освен стандартните масажи с цел релакс, спорт и възстановяване, в Marina Spa може да се възползвате и от множество процедури за лице, както и от екзотични такива.

Важни за успеха на Marina Spa, разбира се са и локациите – две в София и една в Банско. От самото създаване на центъра в идеологията е залегнала идеята СПА услугите да бъдат достъпни и в градската среда. Идеята, че за да се възползваме от пълноценен масаж, разкрасителна процедура или релакс в разнообразие от съоръжения, трябва да напускаме София, е отдавна в миналото. Marina Spa дава бягство от забързаното ежедневие на хиляди софиянци, за които спа почивката се е превърнала в обикновено ежедневие.

Marina SPA се явява чудесно и логично продължение на услугите на центровете от веригата Pulse, в които се помещава. Мястото е подходящо както за индивидуално посещение и среща с любим човек, така и за лежерен следобед с приятел.

Уникално за центъра е и разнообразието от СПА зони и интериорни иновации. Тук ще откриете парна баня, хамам, лакониум, джакузи и много други. В интериора са използвани естествени материали и меки цветове. Визията съчетава елегантност и комфорт, създавайки атмосфера на истински уют и релаксация. Стил и функционалност се приплитат в комбинация, която дава успокоение на всички сетива.

Със своите изключителни познания и внимание към детайла, персоналът на Marina SPA също е с основна заслуга за успеха на центъра. Екипът e съставен от опитни терапевти с дългогодишна практика.

Организаторката на конкурса Цвети Разложка сподели: "Marina SPA с право спечелиха в тази категория. Техните стандарти за качество и иновации доказват, че България притежава значително богатство в областта на здравето и благосъстоянието на тялото и духа."

За 8 години центърът се наложи като водещ в областта на уелнеса. С получената награда, Marina SPA допълнително се утвърди като СПА лидер в България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com