Всяка зодия лъже по различен начин

7451
Всяка зодия лъже по различен начин
Снимка: iStock/Guliver

Понякога всеки човек изрича лъжи. Дали са благородни, или преднамерени, лъжите не са хубаво нещо и трябва да се стремим да ги избягваме. Каквато и да е подбудата ви да излъжете, опитайте да не го правите. Освен това шансът да ви хванат в лъжа е доста голям. Вижте как лъжат различните зодии.
Овен – той има каменно лице, когато лъже. Трудно ще го хванете, защото е много убедителен. Дори да сте на път да го разкриете, той докрай ще отрича и ще държи на изречената лъжа.
Телец – доста дълъг процес на обмисляне ще бъде преди Телецът да изрече лъжата си. Той е предпазлив в това отношение. Трябва да има ясен план с евентуални последствия. Добре е да си осигури и алиби, в случай че го разкриете. Общо взето е трениран.
Близнаци – често лъжат, но и често биват хващани в лъжата. Трудно им е да го правят. Обикновено забравят какво са излъгали и се оплитат сами в думите си. Ако ги разкриете, със сигурност ще прехвърлят вината на някой друг или ще сменят темата.
Рак  - те не умеят да лъжат и рядко го правят. Ако все пак излъжат, почти сигурно е, че или сами ще ви кажат, или вие ще ги разобличите. Ако лъжат, обикновено не ви гледат в очите, притеснени са, правят жестове с ръце. Просто отдалеч им личи.
Лъв – лъжата за него е нещо напълно естествено, част от ежедневието му. Знае как да се отърве от неприятна ситуация, как да прикрие лъжата и как да е толкова убедителен, че изобщо да не ви хрумне, че ви лъже. Отличен манипулатор е.
Дева – не е добър лъжец. Сама се издава, когато реши да излъже. Може да наблегне на историята, която разказва за известно време, но после сама ще започне да се обърква. Твърде много украсява историята и често я прави да изглежда нереалистична.
Везни – трудно им е да лъжат. Обикновено започва да говори бързо, да върти поглед и глава, да се изчервява. Ако пък решите да ги разпитате още по-задълбочено, със сигурност ще се издадат, че лъжат.
Скорпион – трудно ще го хванете, ако реши да ви излъже. Макар да го прави рядко, когато се налага, определено знае как да спретне една хубава лъжа. Ще ви омае с приказки и изобщо няма да заподозрете, че лъже.
Стрелец – по принцип са искрени и казват всичко, което мисля, затова и трудно ще разберете, че лъжат. Често го правят, за да се измъкнат от някаква неприятна за тях ситуация. Не се интересуват, ако някой им каже, че не им вярва. Те вярват в своята лъжа.
Козирог – прекрасен лъжец и манипулатор. Каменното му изражение е на перфектния лъжец. Така може да ви завърти, че изобщо да не се усетите. Прави го редовно и всеки път става все по-добър.
Водолей – ако реши да ви излъже, ще разберете по изражението на лицето му. Много му личи, започва да се притеснява, да говори повече, да сменя темите. Това го издава.
Риби – понякога успяват да излъжат, друг път не. Могат да го направят, ако става дума за работа, но за личните отношение и любовта трудно ще успеят да ви излъжат. Дори да го направят, накрая сами признават.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

5 храни, за които да забравите след тренировка
5 храни, за които да забравите след тренировка

Не бързайте да се поглезите с храна след изтощителна физическа активност: нека да разберем кои храни ще отхвърлят цялата ви упорита работа във...