Всяка зодия си има определен цвят, който й носи сила – провери какъв е твоя

44924
Всяка зодия си има определен цвят, който й носи сила – провери какъв е твоя
Снимка: iStock/Guliver

Може би имате афинитет към определен цвят и се чудите защо това е така. Вероятно, защото това е цветът на силата ви според вашата зодия. Вижте дали следващите редове са валидни за вас.

Овен – червен цвят

Като първия огнен знак червеното е вашият цвят. Изглеждате страхотно в красива рокля или каквато и да дреха в този цвят. Червеното червило пък ви кара да изглеждате като фаталната жена. Не бихте останали незабелязани с този цвят. Червеното ви кара да се чувствате по-уверени в способностите си, ето защо го носете винаги, когато имате нужда от доза кураж.

Телец – зелен цвят

Вие сте свързани с природата, а зеленото е нейният цвят. По характер се отличавате с търпение, което е присъщо на зеленината. Този цвят ви носи стабилността, от която имате нужда, за да се чувствате добре.

Близнаци – жълт цвят

Най-слънчевият и жизнерадостен цвят, каквито сте и вие самите. Цветът отличава общителните хора, онези с чувство за хумор, оптимистите. Всичко това е присъщо за вас. Жълтото е източник на щастие, каквито сте и вие за хората, в чийто живот присъствате. Този цвят може да увеличи силата на мисълта ви. Носете го винаги, когато трябва да проявите креативност.

Рак – сребрист или бял цвят

Това са цветовете, отличаващи вашата грациозност и нежност. Ракът е символ на емоцията, а тези цветове я описват най-добре. Те ще ви помогнат да отворите сърцето си. Носете ги винаги, когато имате нужда да увеличите чувствителността си.

Лъв – златист цвят

Злато за кралете – това е вашият цвят. Излъчващ позитивност. Чувствате се привлечени от него и това е напълно нормално. Винаги сте център на внимание и златистото само може да ви помогне за това. Този цвят ви дава усещане за сила, носете го винаги, когато имате нужда от такова.

Дева – кафяв или зелен цвят

Това са цветовете на стабилността и развитието, към които вие толкова успешно се стремите. Амбициозни сте, постигате целите, които си поставяте. Тези цветове могат да ви помогнат да се фокусирате по-лесно върху задачите си. Носете ги, когато имате нужда от това.

Везни – син или розов цвят

Тези цветове ви помагат да се балансирате. Синият цвят носи спокойствие, а розовият – обич. Това се вие – спокойни личности, търсещи хармония и любов. Грижовни сте към всички около вас. С тези цветове може да създавате нови приятелства.

Скорпион – черен цвят

Черното винаги е на мода, също като вас. То ви прави още по-загадъчни и привлекателни. Показва колко  голямо е сърцето ви, макар да е скрито зад на пръв поглед недостъпната ви личност.

Стрелец – лилав цвят

Цветът на приключенеца – точно каквито сте вие! Обичате новото, различното, радвате се на промените. Носете лилаво, когато сте напът да опознаете нещо ново.

Козирог – сив или кафяв цвят

Традиционните и стабилни цветове, за да най-големите традиционалисти в зодиака. Тези цветове ви помагат да бъдете практични, да мислите аналитично и да подхождате по най-добрия начин във всяка ситуация.

Водолей – син цвят

Този цвят ви помага да насочите вниманието си в една посока – нещо, което обикновено ви е трудно. Умът ви е зает с куп идеи, които искате да реализирате. Ако искате да творите, носете син цвят – ще се справите отлично.

Риби – светлозелен цвят

Това е цветът, който помага да изострите и развиете своите таланти. Той ви вдъхновява и ви носи спокойствие, от което се нуждае умът ви много често.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com