За Девата началото на есента ще бъде наистина преломен момент

9150
За Девата началото на есента ще бъде наистина преломен момент
Снимка: Gerd Altmann / Pixabay

Септемврийски хороскоп за Дева

Септември за Дева е месец на преосмисляне на финансовите възможности и развиване на умения. Преди всичко, трябва да обърнете внимание на спестяванията. По принцип на всички онези области и начини на взаимодействие със света, с други хора, които са ви присъщи. В този месец съществува риск от пристрастие към експанзия и положителна оценка на някакво събитие, което всъщност изисква използване на логиката.

Девите е добре да пестят повече, тъй като има големи рискове от неизгодни покупки и импулсивни решения в името на високи цели. Най-важното е да се заземите, да продължите спокойно започнатото и да не правите резки действия. Съветът е особено подходящ, ако Девите попаднат под вълната на модата, събитията във външния свят или препоръките на други хора. Разчитайте само на себе си, на своята логика и решения.

Кои са най-подходящите партньори за Девата

Дева е особена личност, която не би могла да си пасне с всяка зодия. Нека разгледаме хипотетично каква би била връзката им и с кой от з...

Хороскоп за Дева за октомври

За Девите това вече е време на по-задълбочено въвличане в работа и обучение.

Тук можете дори да погледнете контраста. Ако сега се държите като ученик, следващия месец ще трябва да преподавате на другите. И тук новолунието на 25 активира сферата на общуване с братя и сестри, с които можете да възобновите общуването или ще имате някаква нова идея.

Някой иска да се включи в интересни курсове. Планетарната картина благоприятства това. Но е по-добре да се концентрирате не върху нещо абстрактно, а върху нещо конкретно. Например, да се включите в бизнес процесите на работа без излишни емоции.

Всичко, което беше препоръчано да се отложи в началото на есента, също не е моментът да се предприема сега. И само в последните дни на есента ще има благоприятна възможност да започнете нещо.

Зодиите, които страдат мълчаливо

Представителите на тези зодии предпочитат да останат сами със себе си, когато страдат, вместо да споделят болката си с другите. Рак Р...

Хороскоп за ноември за Дева

От 29 октомври до 22 ноември Меркурий в съвпад с Венера ще даде на Девите особено красноречие. Девите ще имат повишен интерес към книгите, общуването и писането.

Като цяло такива хармонични аспекти са благоприятни за подобряване на личния живот. Човек забелязва естетиката, красотата, някои приятни моменти. Струва си да се концентрирате и да им обърнете внимание, твърдят експертите.

Лунното затъмнение на 8-ми ще навлезе в символичната ос на обучението и учението за Дева. От друга страна, това е ангажираност в информационното поле. Затова Девите могат да почувстват техния опит и да се издигнат в собствените си очи.

Според хороскопа, последните два месеца на есента са благоприятно време за учене, преподаване и подобряване на уменията в тези области.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Къде и как е правилно да се съхранява козунак, за да остане пухкав и мек по-дълго

Сложете кактуса на това място в дома си, за да се предпазите от негативна енергия

Тези 7 "комплимента" ще обидят всеки - избягвайте ги

Сложете това в тестото за козунака, за да остане пухкав и мек за седмица

Стихотворение за 23 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com