За и против връзката с Овен

11725
За и против връзката с Овен
Снимка: iStock

Влюбването е прекрасна и вълшебна част от живота. Изведнъж сутринта не е толкова лоша, защото има някого, когото очаквате с нетърпение да видите или да се събудите до него. Виждате всичко в нова светлина. Небето изглежда по-синьо, тревата е по-зелена, а слънцето е по-ярко. Дори птиците сякаш пеят само за вас! Така че, разбира се, всички ваши приятели, колеги, съседи и членове на семейството започват да забелязват промяната във вас. Което води до това, да ви попитат... „Възможно ли е ТОВА да е „човекът“?“

И тогава изведнъж се оказва, че преминавате през всеки аспект от връзката ви, опитвайки се да определите дали неговите/нейните качества ги правят потенциален съпруг/съпруга. Няма нищо лошо в това да се тревожите за бъдещето на връзката си, но ако се съсредоточите твърде много върху нея, ще изгубите от поглед това, което наистина има значение – а това е да се наслаждавате на настоящето. Намерили сте нещо наистина добро в живота си, така че му се наслаждавайте колкото и дълго да трае. Не приемайте това, което имате за даденост.

Ако сте се влюбили лудо в Овен, вероятно вече сте разбрали, че Овните са едни от най-страстните и грижовни хора, които някога ще срещнете.

Да имате здрава и щастлива връзка изисква много работа, но никога не трябва да се притеснявате, че Овен ще се откаже и ще пести от това, което е необходимо. Няма начин. Те не са от хората, които подвиват опашка и бягат, когато нещата станат трудни. Те са в това за дълго време, ако смятат, че си заслужава. Може да отнеме цял живот, за да опознаете някого наистина. Ето малко за доброто и лошото в това да се влюбиш в Овен, за да знаеш в какво си се забъркал.

Ето какво трябва да знаете за зодия ОВЕН

ПРОТИВ: Винаги забравят, че добрите неща идват при тези, които чакат.

Ще трябва да имате много търпение, за да се справите с това колко нетърпеливи са Овните. Те не се справят много добре с дълги опашки, пътувания или непоръчани артикули, което най-вероятно ще ги накара да изпаднат в лошо настроение. Те имат много да научат, когато става въпрос за добродетелта на търпението. Така че, ако планирате голямо пътуване или поръчате нещо, на което са хвърлили око от известно време, най-добре не им казвайте, докато не дойде денят.

ПРОТИВ: Знаят много малко за самоконтрола.

Не се изненадвайте, ако вашият любим Овен се прибере един ден с кученце или нов телевизор с плосък екран. Те са от типа хора, които живеят в момента, което, ако още не сте научили, може да е лошо нещо. Овните са невероятно импулсивни. Те искат и получават всичко, когато го искат. Това също ги прави трудни в моменти, когато става дума за подаряване на подаръци. Какво можете да подарите на човек, който има всичко? Ако направят голяма покупка (като кученце), от която не се чувствате комфортно, не се страхувайте да им кажете. Не се поставяйте в ситуация, от която не можете да излезете по-късно. (Колкото и сладки да са кученцата, те носят ТОН отговорност)

Кои са скритите качества на зодия Овен?

ЗА: Те не могат да лъжат (е, могат, просто не обичат.)

Овните са за това да поддържат нещата истински. Можете да накарате една връзка да работи без честност, но е по-вероятно тя да бъде нефункционална и вие ще бъдете нещастни. Освен това искате някой в ​​живота ви, на когото можете да разчитате, винаги да ви казва истината, дори и да не искате да я чуете. Овните са майстори в това. Тяхното намерение никога не е да наранят чувствата ви. Те просто не искат да има тайни между вас. Нечестността е един от най-бързите начини да убиете една връзка и те определено не искат скелети в гардероба да развалят нещо добро.

ЗА: Те винаги могат да видят светлата страна.

Животът е пълен с възходи и падения и няма как да имате по-добър човек до себе си от Овен. Те ще ви помогнат да видите, че не всяко лошо нещо, което се случва, е изцяло лошо. Някакво добро може да се прояви от лошото и те ще ви помогнат да останете фокусирани върху това, когато времената станат трудни. Те ще бъдат вашият най-голям поддръжник и най-голям духовен водач.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com