За какво да внимават жените над 50 при търсене на сериозна връзка

3047
За какво да внимават жените над 50 при търсене на сериозна връзка
Снимка: iStock

След петото си десетилетие жените, не успели по една или друга причина за създадат устойчиво семейство се оказват пред дилемата – дали да продължават упоритото търсене на подходящ стабилен партньор или да влизат периодично във връзки на чисто сексуална основа, като едното не изключва другото. Успехът и в двете начинания зависи от умението на дамите да общуват по възможно най-добрия начин с представителите на силния пол, съобразявайки се със следните основни положения.

Първо, да не се притесняват ни най-малко от това, че тялото им не е както когато са били под 30 годишна възраст, а грижовно да го обичат каквото е. Всяка уважаема дама би следвало да обича тялото си до степен на обожествяване, което със сигурност ще се забележи и оцени положително от дошлия на рандеву господин. А ако случайно, някой недобре невъзпитан, понатрупал години индивид, се опита да критикува тялото Ви, то дайте му огледало, за да му напомните как той самия изглежда понастоящем, след което си тръгнете с гордо вдигната глава.

Няколко признака, че вашата връзка ще има успех

Второ, уважавайте и почитайте лицето си такова каквото е и не го обременявайте с много грим. Имайте предвид, че не са малко мъжете, които биха оценили неговата красота и одухотворена мъдрост и без да е било допълнително „разкрасявано“ с използване на козметични средства. 

Трето, една истинска дама не трябва да говори безспир за себе си по време на среща, а би следвало да даде възможност и на насрещния господин да взема думата, а не само да слуша, защото това би могло да предизвика у него последователно скука, разочарование и дори прерастваща в раздразнение досада, при което меракът му за следващи срещи ще спадне до нулата. 

15 знака, че е подходящ/а за сериозна връзка

Четвърто, когато една дама се среща за първи път с един господин, тя не трябва да проявява нетърпение да разбере, доколко той е подходящ за сериозна връзка. За тази преценка ще е необходимо лежарно развитие на отношенията, което изисква повече от една среща.

Пето, една търсеща мъжкото внимание дама в опит да установи стабилна връзка, не би следвало да изтъква и дори да намеква, колко важно е индивидът срещу нея да бъде добре осигурен финансово. Това би звучало меркантилно и отблъскващо.

Шесто, дамите трябва да се предпазват от илюзията, че една бързо установена връзка е редно да бъде и сексуално подплатена, за да стане тя достатъчно стабилна.

Седмо, дама, излизаща на първа среща, не би следвало да говори за бившите си партньори, тъй като такава тема е без значение за седящият срещу нея господин и е вероятно да предизвика у него чувства на досада и раздразнение, които – от проста любезност – ще прикрива с фалшиво съчувствие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко ядки е препоръчително да се ядат на ден?

10 трика за избягване на сънливостта след обяд

Влияят ли татуировките върху здравето на кожата?

Ето кои змии не само симулират собствената си смърт, но и използват специални кървави ефекти

Няма да повярвате за какво може да ползвате пепелта от печката

10 факта за ползите от ягодите, които може би не знаете

Томина неделя 2024 - кога се пада и какво се прави

Стихотворение за 9 май 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 9 май 2024

Таро хороскоп за 9 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com