Защо жените Риби са толкова специални?

3898
Защо жените Риби са толкова специални?
Снимка: iStock/Guliver

Жената Риби е сред най-интересните в зодиака. Нека видим какво я прави толкова специална!

Не е повърхностна

Докато повечето жени са повърхностни и се интересуват главно от външния вид и финансовите възможности на мъжа, то при дамите от зодия Риби не е така. Тези момичета се вълнуват от това, което се крие под опаковката. Те няма да свържат живота си с даден човек само защото има визия на холивудска звезда. Единственият начин да ги спечелите е, като им докажете, че имате добро сърце и притежавате богат вътрешен свят.

Много са емоционални

Жените са емоционални създания, но тези от тях, които са зодия Риби, са още по-крехки и чувствителни. Дамите от тази зодия лесно могат да се засегнат, затова трябва да внимавате с обидите, критиката и безвкусните шеги. Те са толкова емоционални, че понякога се разстройват и заради чужди проблеми. Имат много развита емпатия и винаги съчувстват на околните.

Имат силна интуиция

Тези дами се отличават със силна духовна връзка с природата и с развита интуиция. Имат гадателски заложби и пророчески сънища. Изключително сензитивни създания са. Понякога на околните им се струва, че тези момичета идват от друга планета. Толкова специална е тяхната енергия.

Те са просто непоносими! Трите най-вредни зодии сред жените

Астролозите вярват, че способността на жените да изкарват мъжете извън нерви зависи от положението на звездите при тяхното раждане. Же...

Четат мисли

Не ви съветваме да изричате лъжи пред жената Риби, защото тя има много добри анализаторски способности и бързо ще регистрира, че я мамите. Същото ще стане и ако се преструвате на човек, който всъщност не сте. Тези дами четат мисли!

Грижовни са

Жените от зодия Риби са изключително грижовни, добронамерени и раздаващи се за хората, които обичат. Ако имате такъв човек до себе си, то определено сте късметлии. Рибите са съпричастни, търпеливи и много отзивчиви. Идеални приятели и партньори.

Щедри са

4 зодии, които предпочитат плажовете пред разходките в планината

Светът е разделен на различни терени и радва със спираща дъха природа. Човек никога не може да бъде доволен само от една обикновена гле...

Жените от зодия Риби са с голямо и добро сърце, което умее да обича, да се раздава и да прощава. За тях е важно да правят щастливи близките си. За да го постигнат не пестят средства, време и усилия. По-скоро биха направили компромис със себе си, отколкото да откажат помощ на човек в нужда. Те изпитват щастие от това да правят другите щастливи.

Честни са

Жените Риби нямат време за глупави игрички и интриги. Те предпочитат искрената комуникация и поставят честността преди всичко. Мразят лъжите и предпочитат да наричат нещата с истинските им имена. Дори и истината да е болезнена, те ще я приемат. Да живеят в лъжа обаче не им харесва.

Загадъчни са

Те не обичат да се разкриват напълно и винаги ще ви изненадат с нещо ново. Освен това изглеждат замислени и все витаят в облаците. Истината е,че са големи мечтателки и живеят в розов свят, който е много по-различен от този, който останалите хора познават.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли как се плете кръгъл козунак?

Защо се боядисват яйцата в четвъртък преди Великден?

Боядисване на яйца 2024 – пълно ръководство от А-Я

Защо задължително се яде агнешко месо за Великден?

Oткъде идва традицията за боядисването на великденски яйца? (ВИДЕО)

Какво се прави със старото яйце от Великден?

Ако варите така яйцата за Великден, нито едно няма да се пукне

Кога се ходи на гробища по Великден 2024?

Кога се меси козунак за Великден?

Направете това с яйцата, за да е жълт и пухкав козунакът

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com