Защо мъжете харесват блондинките?

26999
Защо мъжете харесват блондинките?

Всяка една брюнетка поне веднъж в живота си се е чудила с какво са повече блондинките от брюнетките?

Защо те са по-интересни за мъжете? С какво толкова ги привличат? Всъщност причините са доста, въпреки че не всеки мъж е почитател на блондинки. Ако все още не сте си отговорили на този въпрос, то със сигурност сте на правилното място.

Блондинките не са глупави, те дори са гении!

Учен от университета на Охайо е анализирал статистиката за успехите на жените в последната половина на столетието и е стигнал до извода...

Ето ги и причините, поради които блондинките са по харесвани:

Младежко излъчване

Един мъж винаги иска да закриля половинката си, а русите коси създават усещане за невинно ангелче, което има нуждата от закрилник. Благодарение на тях лицето изглежда по-младо и нежно, а мъжете свързват това с плодовитост. Жена с миловидно лице и красива руса коса винаги пробужда у мъжете голям интерес.

Русата коса върви в комплект с бяла кожа

Бялата кожа също е много харесвана от мъжете, а обикновено русокосите дами я притежават. Тя също създава впечатление за млада и поддържана жена, защото здравословните проблеми върху светла кожа си личат много повече. Така един мъж може само с поглед да разбере дали половинката му е здрава. А дама, която има руса коса и красива, бяла кожа, може да бъде истинско бижу до него.

Блондинките са по-голям магнит за мъжете

Изследване показва, че русите жени по-лесно попадат в сърцето на срещуположния пол, пише БГНЕС. Често мъжете се подиграват на ума на бл...

По-голяма рядкост са

В нашата нация блондинките са смятани за голяма рядкост, за това са приемани и като по-екзотични и интересни от мъжете. Естествените блондинки са все по-голяма рядкост, а боядисаните коси нямат същия ефект върху мъжете. Колкото по-рядко се среща дадено нещо, толкова по-желано е то от хората. Ето защо естествените блондинки са изключително привлекателни.

Те са по-достъпни

Според проучване голяма част от мъжете си мислят, че блондинките са много по-забавни и разговорливи . С тях може да се започне разговор много по-лесно, отколкото с техните тъмнокоси приятелки. Също така те не приемат отношенията си с мъжете много сериозно и за това с общуването с тях е много по-лесно.

По-фотогенични са

Кои са най-сексапилните блондинки в шоубизнеса?

Вечната битка между блондинки и брюнетки винаги се оказва „вдъхновение” за осъществяването на най-различни класации. Нова а...

Тях просто камерата ги обича, много по-фотогенични са от брютенките. Всяка една тяхна снимка е перфектна. Заради това много модели изрусяват косата си. Също това е причината много от блондинките да се запознават с нови мъже в интернет.

Забелязват се по-лесно

Изрусени коси има много, но естествената блондинка се забелязва от далече и определено може да бъде запомнена много лесно. Вероятно в стая с 20 жени, само една ще е естествена блондинка, което би направило впечатление на много голяма част от мъжете.

Много от известните жени са блондинки

Гледайки постоянно блондинки по телевизията, всеки един мъж започва подсъзнателно да търси такава жена, особено ако любимата му актриса или певица е естествена блондинка. Постоянните твърдения „мъжете харесват блондинки“, „те се забавляват повече“ също кара мъжете да предпочитат жените с руса коса.

Брюнетките са на почит в офиса

Британски социолози проведоха проучване как мъжете се отнасят към колежките си в зависимост от цвета на косата им, предаде БГНЕС. Резу...

Блондинките са по-стилни

Много голяма част от мъжете смятат, че блондините са по – стилни. Това е защото абсолютно всеки цвят им отива и могат да си позволят да се обличат във всякакви цветове. Това е много голям плюс, защото имат възможността да се обличат интересно и различно, в странни цветове и в същото време да изглеждат стилно и елегантно.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Добавка в солта, която в горещо ястие може да се превърне в отрова

Напукани устни – как лесно можем да се справим с тях?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com