Защо се слага яйце под леглото – за какво помага?

40144
Защо се слага яйце под леглото – за какво помага?
Снимка: iSotck/Guliver

Свикнали да виждаме яйцата на масата или в хладилника, ни е любопитно каква би могла да е причината да сложим яйце под леглото си. А вярвате ли в магии? Но не в магията на Коледа, на приятелството, на вярата, на споделения път, а в уроките и лошите очи, в лошата магия? Понякога и най-големите скептици по темата откриват, че урочасването не е бабини деветини и че наистина сме подвластни на чуждата енергия, както и да я наричаме. Тази енергия е и отговор на въпроса защо се слага яйце под леглото. Вижте за какво помага.

Как да разберем дали имаме магия

Защо се слага яйце под леглото?

Много хора се обръщат към гадатели и врачки с последна надежда за намиране на спасение, когато са изчерпали всички конвенциални методи – специалисти, лекари, брачни консултанти. Дали действията на гадателите помагат, или просто дават вярата на човек, че ще се справи и нещата ще се наредят, оставяме на вас да прецените, но ако не помага, то поне не вреди да изпробвате някои от методите за чистене на зли сили, магии и уроки от дома си. Сред тези методи е слагане на яйце под леглото. Лошият късмет ще избяга от вас, ако сложите под леглото си чаша вода със сурово яйце. Водата, тъй като ни е нужна магическата ѝ и пречистваща сила, не трябва да е от чешмата, а от извор, кладенец, река – нека е от природата. В чашата с изворна вода се счупва яйцето, без да се разбърква, и се оставя под леглото, за да преспи заедно с вас. На сутринта по формата на яйцето и по това, което се е случило с него и наблюдаваме в чашата, се гадае както бъдещето, така и има ли магия, или уроки в дома.

Опасни магии с различни предмети

Как да тълкуваме яйцето в чашата?

Разбирането защо се слага яйце под леглото няма да ви помогне да решите проблемите си, ако не може да тълкувате онова, което откривате в чашата, след като сте преспали с нея под леглото си.

1. Ако чашата е пълна с пяна, имате проблем заради чужда енергия и влияние в паричната сфера.

2. Поява на бучки или на петна с червеникав цвят показва, че е направена магия, която трябва бързо да бъде развалена, за да не влияе негативно на здравето и живота – вашите и на семейството ви.

3. Бели стълбове, издигащи се от яйцето към гърлото на чашата, означават негативно влияние върху кармата ви.

Колкото повече се е променило съдържанието на чашата в сравнение с вечерта, в която сте счупили в нея яйцето, толкова по-голяма е негативна енергия и т.нар. магия върху вас и дома ви.

10 признака - Как да разбера дали имам МАГИЯ?

Как да изчистим магията?

Разбрали защо се слага яйце под леглото и как да гадаете по него, със сигурност бихте искали да се освободите от лошите очи, негативната енергия, уроките и магиите. Това става много лесно – след като приключите гадаенето с чашата, изхвърлете съдържанието в тоалетната, пуснете водата, мислейки как всичко лошо изтича от дома ви в канализацията и водата го отнася далеч, след което приберете чашата на място, на което да не се вижда и използва. В никакъв случай не използвайте чашата за каквото и да било, никога и по никакъв повод. Ето защо мястото, на което ще я скриете и приберете следва да е такова, че никой от семейството да не я открие и употреби случайно и без да знае какво се е случило с тази чаша.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

5 предимства на това да си егоист, за които всеки удобно забравя

Искате да сте млади и красиви? Добавете този продукт към диетата си

Ако имате изсъхнал козунак - ето какво да направите с него

Как трябва да съхраняваме козунаците, за да са меки най-дълго време

Какъв брой яйца се боядисват за Великден

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com