Знаци, че вашият ангел-пазител е наблизо

2105
Знаци, че вашият ангел-пазител е наблизо
Снимка: iStock

1. Температурата около вас внезапно се променя

Топлото докосване или внезапният студен бриз - и двете могат да показват появата на ангел. Много, които са имали подобни преживявания, съобщават за топъл или студен бриз, който ги заобикаля. Ако усетите такъв полъх, обърнете специално внимание. Може би вашият личен ангел пазител иска да ви каже нещо в този момент или да изрази любовта си към вас. Защото появата на ангел не винаги трябва да има нещо общо с опасността.

2. Забелязвате определена миризма

Имали ли сте усещане някога, че сте били някъде, където всъщност няма някаква специална миризма, но изведнъж имате тази невероятна миризма в носа си? Много духовни хора вярват, че подобни възприятия са свързани с ангелите. Миризмата напомни ли ви за минало събитие или човек? Може би вашият ангел пазител е искал да насочите вниманието си към нещо специално.

3. Ангелът пазител говори като вашия вътрешен глас

7 знака, че твоят ангел пазител иска да се свърже с теб

Обикновено, когато сме  в беда или имаме нужда от помощ, ние търсим опора или съдействие от своето семейство или приятелите си. Им...

Вътрешният ви глас или вътрешното усещане понякога ви казват, че трябва или не трябва да правите нещо конкретно? Имате ли изведнъж спасителната мисъл в ситуации, в които не сте го очаквали? Тогава може би вашият ангел пазител ви говори и иска да ви даде различна гледна точка към нещата или да засили доверието ви в себе си. Следователно доверието на това вътрешно вдъхновение може да бъде полезно в определени ситуации.

4. Светлина или отражения като ангелски знаци

Виждате ли понякога странни светлинни петна или отражения, на които не можете да зададете източник на светлина? Тогава това може да е индикация за присъствието на ангел-пазител около вас. Защото много хора, които са преживели съдбовни срещи с ангели, единодушно съобщават за странна светлина.

5. Появяват се пера

Звучи клише? може би. Въпреки това много хора, които вярват в присъствието на ангели, често откриват пера в обкръжението си. Така че не забравяйте да намерите някои следващия път, когато излезете на разходка. Можете да интегрирате перата в дома си като декорация, за да сте по-близо до вашия ангел пазител.

10 знака, че имате ангел пазител

Идеята за ангелите пазители е застъпена в почти всички религии и духовни учения. Самата идея, че някакви висша сила те пази, те кара да...

6. Сънувате своя ангел пазител

Имате ли много ярки, понякога почти пророчески сънища ? Ангелите често се стремят да се свържат с нас чрез сънища - защото умовете ни са най-отпуснати и отворени през нощта. Дори не е нужно да помните съня си на следващия ден, но може да видите нещата по различен начин, да изпитвате повече любов към другите или да имате решение на проблем.

7. Усещате някой невидим близо до вас

Тук не говорим за патологична параноя, а за добро усещане, че някой добронамерен стои до вас. Много хора, които са имали контакт със своя ангел пазител, съобщават за усещането, че някой е там, дори и да не се вижда. Така че, ако сте сами в една стая, но усещате, че има някой друг, който е с вас, това може да е знак, че вашият личен ангел ви гледа с любов.

Заключение: Не е нужно да можете да виждате ангели пазители, просто ги усещайте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com