Знаците, които може би не улавяте, когато някой флиртува с вас

35793
Знаците, които може би не улавяте, когато някой флиртува с вас
Снимка: iStock/Guliver

Флиртът е цяло изкуство, което не всеки успява да овладее. То не се изразява само в това да правите флиртуващи жестове и да водите флиртуващи разговори. Умело проведеният флирт може да подобри не само настроението ви, но и да изгради връзка, която да трае цял живот. Какво е флирт? Как флиртуваш? Трябва ли да флиртувате на работа?

Как да разпознаем флирта?

Изреченията, които издават, че мъжът си пада по жената

В днешно време става все по-трудно да различиш истината от лъжата, добрите намерения от нечистите такива. А още по-сложно е да усетиш к...

Най-популярните елементи на флирта включват: контакт с очите, случайно докосване, изпращани сигнали, например: докосване на косата, ръцете, гризане на ушите, предаване и получаване на писма, стихотворения, избрани музикални парчета или техните думи, характерни послания, дразнене, мъркане и мигане на клепачите.

Вербален флирт

Вербалният флирт е най-често практикуваната форма на флирт, но и най-трудната, тъй като освен смелост изисква и много самочувствие, умение да водиш свободен разговор, да правиш комплименти, забележително чувство за хумор и необикновено интелигентност. Ако бъде извършено по невнимателен начин, това може да доведе до обратното на очакваното.

Хората флиртуват по няколко причини. Най-често срещаната от тях е желанието за интересен и забавен разговор с лека сексуална окраска, която не е задължителна. Има и такива, които флиртуват, за да намерят подходящия партньор в живота. Безспорно флиртът ви позволява да отпуснете атмосферата и да задълбочите приятелствата си. Само практиката ви позволява да преследвате все по-изтънчен и удовлетворяващ флирт.

Няколко трика при съблазняването на мъжете

"Всичко, което е необходимо, е малко кокетство, малко познания за мъжката природа плюс няколко трика. И няма човек, който да не се оста...

Визуален флирт

Очевидно две трети от успешния флирт е само поглед. Понякога един поглед, е достатъчен и казва много повече от хиляда думи. Той може да изгради стена, да изплаши, но и да създаде пространство за ценна връзка. Флиртуването с погледа ви не е трудно, а някои жени имат тази способност от раждането си. За щастие и вие можете да го научите много бързо. Най-важното правило при провеждане на флирт с очи е да привличате вниманието с поглед и искрена усмивка.Това ще разпространи посланието за добър трансфер на енергия и без отхвърляне. Поддържането на зрителен контакт за десетина секунди с едновременна усмивка и леко удължаване на торса към другата страна е ясен сигнал за интерес и желание за продължаване на връзката. Колкото по-дълго успеем да поддържаме контакт с очите, толкова повече увереност ще дадем на отсрещната страна.

Етапи на флирта

Флиртът, като всяка връзка, се характеризира с няколко последователни етапа.  Най-често започва с размяна на погледи и искрена усмивка. Поддържането на погледа ви сигнализира, че можете да продължите да "играете". Тогава трябва да преминете към следващия етап : привличане и задържане на вниманието. Това може да стане чрез отличително поведение, парфюм, привлекателно облекло или специфични жестове. Някои хора ще решат да започнат разговора още на този етап. Първоначално това ще бъдат случайни комплименти и шеги, които след това ще се превърнат в двусмислени закачки. Следващата стъпка ще бъде да се опитате да докоснете другия човек или да направите жестове, които биха насърчили другата страна да предприеме тази стъпка. Флиртът може да бъде под формата на ежедневна игра, която завършва с разговор или да бъде прелюдия за по-нататъшни близки планове.

Как да познаете сваляча според зодията

Преди да свържете живота си с мъж, обърнете внимание на характеристиките на неговата зодия. Астролозите са убедени, че звездите са нада...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с които да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com