Зодиакални двойки, които са най-силни заедно

26251
Зодиакални двойки, които са най-силни заедно
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия принадлежи на един от четирите елемента - огън, земя, въздух и вода. От тях до голяма степен се определя тяхната съвместимост, но не е основен фактор! Съществуват и други характеристики, които малко или много да наклонят везните за съвместимост между два знака от един и същ елемент. Ако ви звучи объркано, то нека внесем яснота и да разкрием кои са двойките зодиакални знаци, които са най-силни, когато са заедно.

Овен-Везни

Овенът е изявен лидер, който обича да ръководи не само в професионален, но и в личен план. Той е откровен и честен. Именно това са качествата, които оценява най-много в своя партньор. Огънят в него подсказва и за страстта, която гори в него, когато става дума за любов. Неслучайно Везни е определян за най-подходящ партньор на един Овен. Те са искрени и комуникацията с тях е лесна. Заедно ще сформират много силна и страстна двойка!

Телец-Дева

Телецът уважава традициите и семейните ценности. Стреми се да живее според тях и вярва в истинската любов. Най-много би си подхождал с Дева, която е чувствена и мечтае за спокоен семеен живот. Любовта на Дева отлично резонира на Телец и заедно ще бъдат двойка за пример!

Близнаци-Стрелец

Близнаци са душата на компанията, но това не означава, че са лесни за обичане. Може да ви прозвучи странно, то те имат сериозни проблеми с обвързването и намирането на подходящ партньор. Те търсят чувство за хумор и остър ум в своя партньор, което могат да открият в повечето представители на зодия Стрелец. Това, което ги свързва е, че по принцип и двете зодии имат страх от обвързване! Страх ги е да не загубят свободата си и именно това ще скрепи тяхната връзка и ще ги направи истински щастливи.

Зодии, които обичат прекалено много

Рак-Телец

Рак има нужда от сериозен партньор до себе си, на който могат да вярват и обича семейния уют. Именно такъв е Телец. Той е емоционален и може би най-много ще покрие изискванията на чувствителния Рак. Заедно ще изградят стабилен съюз, който ще издържи на всички любовни бури и ветрове!

Лъв-Овен

Лъвът никога не се оплаква от липса на обожатели. Неговата харизма е привлекателна и трудно може да останете безразлични. Това, което му пречи да намери своята половинка, е голямото его и гордост, която му пречи да прощава и да бъде щастлив. Заради страстта, с която е известен, Овен е най-подходящия зодиакален партньор за него. Ще имат бурна и страстна връзка, но ще успеят да се разбират и преодоляват проблемите.

Дева-Скорпион

Дева се слави като най-организираният знак. Те са перфекционисти и никога не оставят каруцата в калта. Внимателни са при започването на нова връзка и проучват всички детайли за своя партньор. Включително и зодията и астралната му карта! Спрямо тези характеристики, то страстния Скорпион би бил подходящ партньор за нея. Ще я допълва и ще й помогне да излезе от черупката си. Докато Дева ще успее да укроти специфичния нрав на Скорпиона.

Везни-Близнаци

Известни са със своята дипломатичност и умеят да разрешават конфликти. Везни не обичат самотата, но въпреки това няма да се впуснат във връзка с хора, които не са на тяхното интелектуално ниво. Обичат да се срещат с хора и да научават по нещо от тях. Именно поради тази причина Близнаци са техния най-подходящ астрален партньор. Изключително комуникативни са и също като тях обичат да говорят с непознати. Те ще имат силна връзка не само на интелектуално, но и на духовно ниво!

Как да живеете във връзка с всяка зодия

Изграждането на силни и дълготрайни отношения не е лесна задача. Всяка от зодиите обаче има свой специфичен подход. Астролозите обясних...

Скорпион-Риби

Скорпионът е отмъстителен и груб на моменти, поради което има нужда от партньор, който да го "омилостивява". Риби са много чувствителни и вечно търсят добрите черти в хората. Характерите им се допълват като парченца от пъзел. Те биха били много интуитивна двойка, чиято връзка е предопределена от съдбата!

Стрелец-Водолей

Стрелец мрази еднообразието и винаги иска да върви напред. Има нужда от приключения. Нуждаят се от човек до себе си, който да ги придружава в поредното предизвикателство на живота. Обичат свободата и мразят някой да ги напътства. Кой друг би ги разбрал по-добре от Водолея? И те не биха заменили свободата си дори за цялото злато и власт на света! Ще създадат стабилна връзка, чийто основи ще бъдат честността и любовта!

Козирог-Дева

15 знака, че вашият партньор ви прилага Газлайтинг според експерт по връзките

Gaslighting е форма на манипулация, която има за цел да ви накара да се почувствате несигурни и да поставите под въпрос здравия си разу...

За Козирог няма невъзможни неща и никога не се отказват от целите си, докато не ги постигнат! Знаят какво искат от живота и как да го постигнат. Това важи в пълна степен и за любовните им отношения. Именно перфекционисти като Дева са това, което търсят, за да поддържат баланса и хармонията във връзката. Тази двойка би била могла да създаде изключително стабилно семейство, в което цари разбирателство и спокойствие!

Водолей-Везни

Водолеят е известен борец срещу неправдата. Способен е да преобърне света, за да се пребори с несправедливостта. Везни имат сходни разбирания за живота и не търпят, когато някого се възползва от по-слабите и издевателства над тях. Тяхната връзка ще се основата на взаимно разбирателство и уважение.

Риби-Козирог

Макар да са противоположни като характери, то не бива да се учудвате, ако са силно привлечени един към друг. Риби имат нужда от някой като Козирог, който да ги държи здраво стъпили на земята и да ги сваля от облаците, когато започнат да летят твърде много в тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Съвместими ли сте? 3 типа сексуален темперамент във връзките

Няма магия: жените с тези качества винаги имат много почитатели

3 неочевидни признака, че шефът ви е психопат

Как да манипулираме манипулаторите?

Има ли прилика: Как е изглеждал истинският султан Сюлейман в живота?

Те крадат младостта ви: 6 навика за красота, които трябва да забравите до 40-годишна възраст

Тези зодии са любимци на всички

Защо се появяват синини по ръцете без причина?

Кошмарни: Тези зодии постоянно променят настроението си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com