Зодиите и "голяма любов" в живота им

22036
Зодиите и "голяма любов" в живота им
Снимка: iStock

Всеки от нас поне веднъж в живота си е преживявал това, което наричаме „голяма любов“. Понякога оставя трайни белези. И са необходими много години, за да се лекуват тези рани. Вашият зодиакален знак също влияе върху това какви емоции изпитвате и как в крайна сметка избирате своя партньор в живота.

Овен

В живота им ще има три любови. Овните са скептични по отношение на любовния въпрос. Често сегашният партньор престава да им пасва и от любопитство започват да търсят нов.

Телец

Телецът е един от онези знаци, които обичат истински само веднъж. Ако този човек обича някого, той несъмнено ще иска да прекара целия си живот с любимата си.

Близнаци

Близнаците обичат три пъти. Независимо от текущото си емоционално състояние, родените под този знак са склонни да търсят абсолютната любов до края на дните си. По правило любовта ги навестява няколко пъти и всеки път Близнаците смятат, че са намерили подходящия партньор за себе си.

Рак

Раците могат да бъдат уловени в мрежата на чистата любов само два пъти в живота. Ако първата им любов ги разочарова, те ще търсят дълго време нов партньор, но когато най-накрая го намерят, ще вложат всичките си сили в тази връзка.

Лъв

Лъвовете обичат някого през цялото време. Те са лоялни към всеки нов партньор. Всички Лъвове са завоеватели, които не се страхуват да бъдат емоционално въвлечени в нови връзки, дори ако това ги заплашва с предателство или страдание.

Дева

Девата обича два пъти в живота си. Но във всичко, което се отнася до любовта, тя е изключително подозрителна и скептична. А фактът, че истинската любов се случва само два пъти в живота й, се дължи на неспособността на всички Деви да се отворят напълно пред един човек.

Везни

Тези хора, както и в случая с Лъва, наистина са способни да обичат всеки следващ партньор. Дори когато в спомени за скорошна раздяла гледат тъжно към луната, Везните вече са готови да се потопят с главата надолу  в нова връзка.

Скорпион

Скорпионът обича истински само веднъж в живота. Родените под този знак могат да имат много връзки и интриги, но любовта е една. За Скорпион връзката е не само физическа, но и дълбоко емоционална, следователно мистериозните представители на това съзвездие много трудно влизат в нови връзки.

Стрелец

В живота им има четири любови. Съответно, Стрелецът има много богат романтичен опит. Но за да останат с някого завинаги, те трябва да се научат да правят компромиси.

Козирог

Родените под този знак обичат два пъти в живота, но тази връзка винаги е трудна, защото Козирозите не са склонни да изразяват чувствата си. Освен това, трудната им природа ги кара да инициират разпадането на отношенията.

Водолей

Водолеите имат три любови в живота, включително любовници, с които изневеряват на партньора си. Водолеите непрекъснато търсят идеален партньор, който да им стане както приятел, така и любовник.

Риби

През целия си живот Рибите могат да имат само една истинска любов. Когато Рибите срещнат сродна душа, те се придържат здраво към нея и никога не я пускат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com