Зодиите, които най-често изневеряват

7466
Зодиите, които най-често изневеряват
Снимка: Pixabay.com

Близнаци

Близнаците държат първенството по флирт сред зодиите. Те са една от най-общителните зодии. Те обичат да са винаги в компанията на хора. Могат да разговарят с часове на различни теми. Енергични са, обожават срещите с нови хора и умеят да се забавляват. По тези и още много други причини Близнаците са обаятелни и привлекателни за околните. Те лесно откриват обект, към когото да насочат вниманието си, а често и нещо друго, тъй като флирта доста добре им се отдава. 
Любопитната натура на Близнаците ги подтиква да опознават и изучават другите. Те се интересуват от това да бъдат харесвани. Това ласкае егото им. Често заради това и трудно устояват на изкушението. Невинаги е от липса на любов. Просто природата им е такава. Лесно губят интерес и го търсят на друго място.Измежду всички зодии на зодиака може би най-вероятно ще изневерят Близнаците.

7 признака, че тя вече ви изневерява

Изневярата има ужасни последици и може да причини на човека, който е бил измамен, много болка и гняв. По-долу е даден списък на знаците...

Стрелец

Стрелците са известни с това, че са много потайни. Те са майстори на лъжата и дори да се усъмните в тях, ще намерят начин да ви разубедят. Една от най-негативните черти на Стрелеца е неговата нечестност. Ако го хванете в лъжа трябва да имате едно наум, че тя не е единствената.
Тази зодия е хладнокръвна, спокойна и обрана в поведението си, дори когато крие нещо. Обикновено отричат вината си докрай. Може дори да ви обяви за луди в стремежа си да се защити и да отклони вниманието от изневярата.

Везни

Везните са двойствен знак. Те да майстори в това да заблуждават хората и може да са в няколко връзки едновременно с години. Доста представители на зодията са манипулативни по природа и обикновено не поемат отговорност за действията си, защото вярват, че всичко, независимо дали е добро или лошо, се слуша с причина. 

Жените разкриват как изглежда перфектният любовник

Ето как изглежда идеалният любовник според жените: 1. Идеалният любовник трябва да ви иска, разбира се. И не просто да ви иска. Той тр...

Риби

И Рибите, както Близнаците и Везните, са двойнствен знак. Забраненото е интересно и ги привлича, а с розови очила тревата винаги изглежда по-красива – именно затова Рибите са способни да изневеряват.
Рибите пазят измамата, заключена с десет катинара. Те се придържат към правилото: не трябва да се споделя с никого – нито свои тайни, нито чужди. Те изпитват наслада от забранената интрижка, но от лъжата – се тормозят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...