Зодиите, които не знаят кога да си затворят устата

9696
Зодиите, които не знаят кога да си затворят устата
Снимка: iStock/Guliver

Дали ще съумееш да удържиш на думата си и да запазиш доверената тайна, или пък ще си кажеш, че ако я споделиш с един човек не е кой знае какъв проблем - може да зависи и от зодиакалния знак. Всички познаваме поне по един клюкар, който съвсем спокойно може да издава сам жълто списание. Астролозите откриват пряка връзка с тази черта от характера и зодията на даден човек. А кои според тях са най-големите клюкари, нека видим в следващите редове.

Овен

Представителите на този знак просто не знаят кога да си затворят устата. И не го правят почти никога. Винаги има какво да кажат и тъй като са толкова вглъбени в разговора, без да се усетят започват да споделят и всички научени клюки. В повечето случаи не го правят целенасочено, но е по-добре, ако наистина искате да запазите нещо в тайна, да не го споделяте на Овен.

Кои зодии са най-големите клюкари?

Близнаци

Близнаците наистина се опитват да опазят тайната ви такава, но просто в даден момент нещо се обърква и не издържат. Чувстват се притиснати да споделят. Те се зареждат от изумените лица и възклицания на хората срещу тях, когато им споделят различни поверени им тайни. Но не бива да им се сърдите в никакъв случай - те никога няма да скрият факта, че са клюкари и не могат да пазят мълчание.

Рак

Раците по принцип са добри приятели, които ще ви помогнат в беда, но когато самите те не се чувстват емоционално добре или сте ги ядосали - под влияние на крехката им психика е много вероятно да издадат нещо лично, което сте им споделили. Те не могат да удържат на тежестта едновременно да запазят своето спокойствие и емоционално състояние, а и вашите премеждия.

Кои зодии обичат драмата и клюките?

Стрелец

Стрелците също не знаят да си държат езика зад зъбите. Ако мислите да му споделяте нещо важно и съкровено - имайте предвид, че е много вероятно то бързо да се разпространи и вече да не е тайна. Просто не могат да го задържат в себе си.

Водолей

Представителите на този знак по принцип не са злонамерени и нямат за цел да ви изложат пред обществото, но не е изключено без умисъл да споделят нещо, което сте им признали. Дори е много голяма вероятността те да не са разбрали, че това трябва да остане само помежду ви. Твърде разсеяни и вглъбени в собствените си дела са, за да се затормозяват с вашите лични премеждия. А ако ги хванете, че са ви издали - ще се опитат да ви изтъкнат редица твърдения защо е било правилно това да се сподели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com