Зодиите, които са изключително предпазливи в любовта и трудно си избират партньор

5761
Зодиите, които са изключително предпазливи в любовта и трудно си избират партньор
Снимка: iStock

Всеки приема любовта и любовните разочарования по различен начин. Някои зодии изживяват нещата по-драматично, докато други се опитват да запазят спокойствие и да извлекат някаква полза от това, което им се случва. Тези, които трудно преживяват любовните проблеми, са доста по-придирчиви и предпазливи, когато си търсят интимен партньор. Причината за това е, че не искат да бъдат отново наранени и им отнема време да се почувстват сигурни във връзката си, да се доверят и да се отпуснат и да започнат да се радват истински на любовта.

Вижте кои са най-предпазливите зодии в любовта:

Телец – представителите на този зодиакален знак биха си осигурили втори или дори трети вариант в любовта, с който да се подсигурят, ако нещо не им се получат нещата с първия избор. Телците са изключително внимателни по отношение на любовта и връзките, особено след първото си любовно разочарование. Когато намерят човек, който им се стори подходящ за връзка, не очаквайте от Телеца бързо и лесно да го допусне до себе си. Всъщност може да отнеме доста време, преди да се отпусне и да се довери на партньора си. А не всеки ще има нерви да чака това да се случи.

Кои са най-великите обяснения в любов през годините?

Козирог – Козирозите като цяло са доста предпазливи личности – както в любовта, така и всички сфери в живота. Когато не се чувстват подготвени за нещо, те са убедени, че ги чака провал и това много ги тормози. Козирозите не обичат изненадите, те искат да знаят какво ги очаква и обичат да си правят планове, които стриктно следват. В любовта също искат всичко да върви по предварително начертан план. Представителите на този зодиакален знак смятат, че повечето хора не са това, за което се представят и затова винаги са мнителни към околните и рядко вярват на това, което им се говори. Много се притесняват от любовни разочарования и затова, когато си избират интимен партньор, много внимават.

Тези зодии биха направили всичко възможно, за да си върнат изгубената любов

Риби – като цяло може да се каже, че Рибите са песимистично настроени към живота и са доста недоверчиви в любовта. Рядко споделят своите чувства напълно и това често обърква тяхната половинка. Рибите никога не биха започнали връзка, преди да се убедят, че няма шанс да бъдат наранени. Те предпочитат да насочат своята енергия в развитието на кариерата си, отколкото в любовта, където очакват да бъдат наранени или да излязат нещастни от връзката. Представителите на този зодиакален знак понякога са болезнено откровени и казват на половинката си, когато не се чувстват щастливи във връзката си или изпитват несигурност за нейното бъдеще.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com