Зодиите, които са най-токсичните двойки

6587
Зодиите, които са най-токсичните двойки
Снимка: Thinkstock/Guliver

Някои двойки са съвпадение на небето. Напасват се като пъзели и стават цели едва когато се намерят. Има някои зодии, които са най-токсичните двойки, когато са заедно. Те може да са съвършено прекрасни хора поотделно, но заедно те са рецепта за катастрофа. Тези двойки от зодиакални знаци правят най-лошите двойки, защото отношенията им са пълни с негативизъм. Колкото и работа да влагат във връзката си, те никога не могат да направят един друг щастливи. В крайна сметка любовта не е единствената съставка, от която една връзка се нуждае, за да процъфтява.

Да бъдеш една от най-токсичните двойки на зодиака не изглежда голям проблем, докато не станеш такава. Постоянно се карате един на друг и по-често дори не можете да си спомните защо изобщо сте се събрали. Такива връзки са изградени от сълзи, разбито сърце и скръб. И въпреки че може да се обичате, вие не се харесвате много. Вашето участие в подобни дела може да бъде емоционално вредно и дори да ви накара да се закълнете в любов. Но ние ще се погрижим това никога да не се случи.

1. Овен и Телец

Овен и Телец са две зодии, които са много спорни и упорити по природа. И двата знака са възвишени и никога няма да слязат от високите си коне, за да проведат подходяща дискусия. Ако влязат в битка, те ще изчакат другият да се извини пръв и когато никой от тях не го направи, това ще доведе до мръсна битка, която ще нарани и двете участващи страни. Тъй като Овен и Телец нямат комуникативни умения, те са една от най-токсичните двойки на зодиака.

2. Телец и Стрелец

Тези две звездни зодии правят катастрофална любовна връзка, защото нямат нищо общо. Телецът е приземен и предпочита да прекара тих и спокоен живот, докато Сагс са за приключенията и купоните. Провисналите може да бъдат привлечени от стабилността, която Телецът обещава да внесе в живота им, но в крайна сметка ще се уморят да водят такъв обикновен живот. Телците харесват Стрелците заради тяхната бурна натура, но те бързо разбират, че да накарат огнения знак да се установи не е лесно. Противоположностите могат да се привличат, но те обикновено правят най-токсичните двойки на зодиака.

5 зодии, на които не им пука какво мислят другите за тях

3. Близнаци и Дева

Близнаци и Дева започват страхотно, но са сред несъвместимите зодии. Между двата знака обаче има незабавно неоспоримо привличане, което е трудно да се пренебрегне. Но истинските проблеми започват, когато приключи така наречената фаза на медения месец. Близнаците са слаб, нерешителен знак с идеалистичен подход към живота. Девата е по-скоро практична. Те са перфекционисти по природа и са прекарали целия си живот в работа за постигане на целите си, без да се смущават от препятствия. Кавалерското отношение на Близнаците подлудява Девата. И Близнаците няма как да не пожелаят някой по-спокоен. Тези два зодиакални знака просто не могат да го накарат, колкото и да се опитват.

4. Рак и Водолей

Ракът е много емоционална зодия, така че те се нуждаят от партньор, който може да се справи с промените в настроението им и да им съчувства, когато е необходимо. Докато Водолеят от друга страна мрази хора, които имат толкова много чувства. Те предпочитат хора, които са емоционално независими и могат да се държат на себе си, когато нещата станат тежки. Ракът неизменно става прилепнал и нуждаещ се във връзка, което всъщност е най-лошият кошмар на Водолея. Тяхната връзка в крайна сметка има горчив крах.

5. Лъв и Скорпион

Лъв и Скорпион се събират с много пищност и слава. Те са тези, които публикуват глупави публикации във Facebook и Instagram, което кара хората да искат да имат това, което двете зодии споделят. Но само ако хората можеха да виждат през филтрите. Тези две силни зодии вярват, че всеки от тях винаги е прав, така че те никога не са тези, които правят компромис. И Лъвът, и Скорпионът са постоянно въвлечени в борба за власт и отказват да отстъпят. Те предпочитат да гледат как връзката им се разпада, отколкото да се извинят и да се променят. Що се отнася до лошите любовни мачове, тези два знака определено вземат тортата.

Те са ядосани! Топ 6 зодии, които мразят всички наоколо

6. Риби и Везни

Везни и Риби са полюси един от друг, освен когато става въпрос за недостатъци. Риби искат някой мек и нежен, докато Везни се надяват на партньор, който е силен и решителен. Везните са открито сексуални, но Рибите са склонни да бъдат срамежливи и отделят време, за да пуснат някого в леглото си. Двата звездни знака просто не си пасват, но това, което ги прави наистина токсична двойка от зодии е, че те вдъхновяват най-лошото един в друг. Риби и Везни заедно вземат едни от най-лошите решения. Вместо да се подкрепят един друг през живота, те само ще си помагат, за да съсипят живота си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Никога не правете това: Типични грешки, които много хора правят при сервиране на ястия

Прости правила за избор на правилната възглавница за сън

Средиземноморски изкушения: Италианският чар на San Remo Mediterranean Cuisine

Има ли отровни паяци в България?

7 знака, че сте в егоистична и токсична връзка

Без магия: жените с тези качества винаги ще имат много почитатели

Как най-лесно се отделя жълтък от белтък?

Как за секунди да почистим секундното лепило?

Зодиите, които притежават неустоим чар

Петте най-страховити и забранени места за посещение в света (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com