Зодиите, които трудно преживяват раздялата

9098
Зодиите, които трудно преживяват раздялата
Снимка: iStock

Преживяването на раздялата между двама души е много тежка за мнозина от нас. Има хора, които бързо се избавят от чувствата си и продължават напред, за други е присъщо да се държат така сякаш връзката им не е съществувала, но има и такива, които дълго време страдат, след като всичко отдавна вече е приключило. Всеки по свой начин се справя с този тежък момент от живота си и се опитва да продължи напред.

Има обаче представители на зодиака, за които е много трудно да продължат, защото им отнема много време да превъзмогнат раздялата и да си тръгнат от вече свършилата любов. Кои са те?

Телец

Упорството на Телците им пречи много, особено когато трябва да се откажат от миналото си. Те дълго време продължават да ровят в килера с чувствата си, търсейки причините за раздялата, но така само си създават много проблеми в настоящето. Поради тази причина те често се чувстват неразбрани, а това е само в тяхна вреда, защото все повече ги дърпа назад.

Как се справяте с тъгата според зодията си

Водолей

Водолейте също трудно се справят с емоциите си при една раздяла. Чувствата и спомените остават да владеят специално място в съзнанието им, а това пречи много, за да могат да продължат напред. По-добрият начин да се справят с раздялата е да дадат време и възможност на болката да отмине, а не да я оставят да ги пребори.

Лъв

Лъвовете са царе на самоанализа. При евентуална раздяла те прекарват много дълго време сами със себе си, за да размишляват какво и къде са сбъркали, за да се стигне до края на тази връзка. Фактът, че обвиняват себе си за случилото се, пречи на Лъвовете да се откъснат и да си тръгнат от миналото.

Риби

Рибите също държат много на своята собствена преценка за тях самите и го изтъкват постоянно, за да не допуснат да променят чувствата на другия към себе си. Това означава, че при евентуална раздяла, те изпадат в самосъжаление и трудно събират сили да продължат напред.

Как реагира ВСЯКА зодия, ако някой е тъжен и плаче

Скорпион

Скорпионите са много ревниви и имат силно развито чувство за собственост. Наранени, те таят неприязън и могат да бъдат много груби, а това им пречи да оставят чувствата си в миналото. За да продължат напред, те трябва да се научат да забравят и да прощават.

Рак

Раците са от хората, които преувеличават проблемите си и изпадат в паника, когато не са уверени в чувствата на другия. На тях им е трудно да признаят и да приемат грешките си. Не могат да приемат факта, че някой си е тръгнал от тях.

Тези 6 зодии ще са нещастни през АПРИЛ

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 5 зодии, които са страстни любовници

Яжте и отслабвайте: Идеалните закуски, с които да задвижите метаболизма си

Как да боядисаме яйца без химикали - лесен начин, с който ще изненадате гостите за Великден

Как да се справим с подпухналите очи всяка сутрин?

Понеделник след Великден - как се нарича този ден

Как се пише: посрещна или посрешна?

По какво се познава истинското приятелство?

Как правилно да се грижим за нолина?

Защо НЕ трябва да пускате пералня 2 поредни пъти

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com