Зодиите при жените, които могат да имат всеки мъж

261978
Зодиите при жените, които могат да имат всеки мъж

Стрелец

Жените от тази зодия имат вроден чар, който омайва мъжете, без дори да се усетят. Усмивката е най-силното оръжие на Стрелците и най-чаровното, което притежават. Женственост, усет за стил и умело водене на разговор - това са другите им силни черти. Стрелците знаят как да пленяват мъжкото внимание, когато усетят интерес от другата страна. Имат невероятен усет за хората и преценяват дали мъжът срещу тях е правилния избор. Истински желани жени, които всеки мъж би се радвал да има до себе си.

Риби

Дневен хороскоп за 20.01

Дневният хороскоп за всяка една от зодиите може да разкаже много, но никога всичко. Човек сам трябва да се справя с предизвикателствата...

Деликатни, невероятно красиви и излъчващи неустоим сексапил - това са жените Риби. Тяхната същност е много нежна и не понасят груби и самоуверени мъже. Харесват такива, които знаят от какво има нужда една жена и са готови на всичко да й го дадат. Рибите са изключително сладкодумни и искрени - качество, което мъжете отчаяно търсят. Жените от тази зодия имат силно развита интуиция, по която цял живот се водят и тя рядко ги предава. Никога не я подценявайте, имате силата да усещате дали нещо ще се случи, още преди да сте опознали човека срещу вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com