Звездите за нея – жената Дева

12095
Звездите за нея – жената Дева
Снимка: iStock/Guliver

Има статистики които сочат, че сред представителките на тази зодия има най-голям брой неомъжени спрямо жените от другите зодиакални значи. Много специалисти са правили опити да обяснят на какво точно се дължи това. В крайна сметка, е наложено мнението, че жените Дева трудно могат да намерят партньор, който отлично да отговаря на техните потребности.

Тази жена има склонността към по-повърхностни разсъждения и мисли за хората, често може да си направи извод за даден човек само по неговия външен вид, поради което често и пропуска да оцени качествата на един мъж. Жената Дева опитва твърде много да се самоконтролира, макар че всъщност е емоционална. Тя се страхува да покаже своите истински чувства и се опитва да бъде сериозна винаги. Защото мисли, че този начин на държане е много по-достоен. От друга страна Девите са скромни личности, не обичат да се самоизтъкват, имат специфични отличителни маниери и се дразнят когато има много шум около тях.

Най-добрите партньори за мъжете Овен

Мъжът Овен е изключително активен в секса и със сигурност попада в категорията на хора с "гореща кръв". Винаги има опасност, да бъдат в...

Много често жените Дева са неспокойни. Те са на мнение, че имат сили да решат абсолютно всеки проблем, но на практика се оказва, че това хич не е така. И тогава в тях се появява тревожност, защото много им се иска положението да бъде под техен контрол, но ясно разбират, че това не може да стане. В такъв момент към тях трябва да бъде проявено търпение и деликатност, за да се успокоят постепенно и отпуснат. Ако един мъж иска на всяка цена да ги спечели, трябва да разбира тази тяхна особеност. Това са енергични дами и винаги биха направили един мъж щастлив, ако той се съобразява с техните потребности и състояния.

Жените от зодия Дева много точно знаят какво искат от мъжете и в това се крие част от проблема им. Едва ли биха се задоволили с по-малко, но понякога по такъв начин си изграждат представата за нещата, че трудно могат да се доближат до реалността.

Когато става въпрос за секс обаче, жените Дева не си правят илюзии. Нямат мечти за мачо в леглото, но ненавиждат тези, които се правят на завоеватели. Предпочитат такива мъже, които могат добре да се владеят и търпеливо да чакат, да бъдат романтици и кавалери. За Девата ухажването винаги е с по-голяма важност от самият секс. От друга страна тази жена мрази излишните приказки в леглото след секс, както и излишните сцени на ревност. Лошото в случая обаче е, че понякога се случва точно тя да започне с анализите, да съсипе романтичното настроение и естествено, няма да си признае това.

Жената Дева може да бъде строг и суров възпитател. Едва ли ще ви се случи някога да заварите детето изцапано и изкаляно някъде по улицата или пък да бъде със разкъсани тук - там дрехи. То няма да драска по документите ви и да рови във вашите неща. Само че жените Дева рядко имат повече от едно дете. Тяхната женска природа не изпитва нужда обезателно от майчинство, за да може да се докаже.

Най-добрите партньори за мъжете Лъв

Огнено, страстно и напрегнато - така обича мъжът Лъв. За него дали прави или мисли за любов, дали се влюбва, е едно от неговите любими ...

Когато детето се роди обаче, жените Дева изцяло ще се отдадат на отглеждането и възпитанието му. Със сигурност ще му осигурят отлично образование и ще му внушат по най-правилният начин за всички морални ценности и добродетели. Като мъжка Девата е нейна и забавна със своето дете, стига да се чувства уверена и спокойна в семейството и да бъде сигурна във вашата безгранична любов. Със своята специфична взискателност, тя ще изгради отлични навици у своето дете, а от нейната прикрита обич ти ще получи усещането за сигурност, нежност и топлина.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com