Цялата Галактика ще бъде наш общ дом!

54300
Цялата Галактика ще бъде наш общ дом!
Снимка: Thinkstock

Извънземните идват на нашата планета и налагат нови правила. Първото нещо, което ще направят, е да въведат един общ език - междупланетски. Така на децата няма да им се налага да учат много други чужди езици. Всички ще се разбираме чудесно и много бързо ще ставаме приятели.

Основното превозно средство става летящата чиния, която ще се движи със скоростта на светлината. Всички деца, навършили десет години, ще получават шофьорска книжка и чиния  - марка и цвят, каквито сами си изберат. Така за нула време ще се придвижваме до всяка една точка, не само от Земното кълбо, но и до цялата Галактика, защото всичко това ще бъде наш общ дом. Навсякъде ще имаме приятели. Като ни стане мъчно за Сали от Абу Даби или Кайл от Аляска, качваш се на чинията, пфууу и си там.  Даже няма да ни трябва интернет. Защото докато включиш компютъра е заредиш скайпа, ти вече ще си пиеш сока с тях.  На живо ще си  разказвате интересни истории и ще си правите планове. Може да решите да се возите на слон в Тайланд. Качвате се с Кайл в чинията и ето ти слон. Правите няколко обиколки и пфу-у-у пристигате в Грендландия. По същия начин ще ходите на гости на Зузу от Плутон или на Ирва от Венера.  Така само за един ден ще може да ти се случат толкова много и различни неща. Времето и разстоянието няма да имат абсолютно никакво значение.

Деца от цяла България пишат сценарии за срещата ни с извънземните

Деца от всички краища на България изпратиха своите творби за конкурса на Actualnо.com на тема: "На Земята идват извънземни и променят с...

Специални космически кораби ще се използват за междупланетен туризъм. Извънземните ще ни бъдат екскурзоводи и ще ни разказват за планетите, звездите, метеоритите, Млечния път. Ще слизаме, където пожелаем.

В училище ще ходим само, за да се забавляваме. На покрива му ще има огромен батут, а в двора му  - мощен трамплин, който ще ни изтласква високо, високо в небето. Ако ти доскучае на Земята просто ще се изстреляш на планетата, на която желаеш, а когато ти омръзне, се връщаш  обратно, като се спускаш с балон.

Физкултурният салон ще го превърнем в зала за междузвездни войни с много пистолети и мечове с лазери.

Ние ще учим извънземните  на подводно гмуркане, рафтинг и летене с парапланер.  Те ще ни водят на космически лагери.  Ще ни провеждат различни курсове. Например, курс по оцеляване на Марс , по най-дълъг скок от пръстена на Сатурн до центъра на планетата. Заедно ще се спускаме по пързалка, която започва от най-далечната планета и ще прави огромни кръгове, на които ще има различни препятствия.

16 сценария за срещата ни с извънземните измислиха деца от Бургас

15 третокласници от началното базово училище "Михаил Лъкатник" в Бургас изпратиха 16 творби за конкурса на Actualno.com "На Земята идва...

Ех, че е хубаво всичко това! Хайде, извънземни, идвайте по-бързо!

 

Автор: Калоян Милушев, 9 г., III клас, НБУ „Михаил Лъкатник”, гр. Бургас, класен ръководител Таня Атанасова, 2-ро място в конкурса "На земята идват извънземни и променят света. Как?"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com