X
 
 

Докладът на Мълър за руските връзки на Тръмп ще е готов до дни

815 0
Докладът на Мълър за руските връзки на Тръмп ще е готов до дни
Снимка: Getty Images/Guliver
Преработената версия на окончателния доклад на специалния прокурор Робърт Мълър за разследването на руските връзки на екипа на американския президент Доналд Тръмп ще бъде публикуван в четвъртък, съобщиха от Министерството на правосъдието на САЩ, предава AFP, цитирана от "Фокус". 

Обявяването на доклада от 400 страници ще стане факт повече от три седмици, след като противоречивото резюме на главния прокурор Бил Бар позволи на Тръмп да обяви документа за „пълно и цялостното“ му освобождаване след 22 месеца разследване.

Шер се обяви в подкрепа на Тръмп

Поп иконата Шер написа в Twitter, че Лос Анджелис и щата Калифорния "не могат да се погрижат за собствените си жители, какво остава да ...

Според Бар Мълър не е открил никакви доказателства, че екипът на Тръмп е имал контакти с руснаците, насочени към постигане на споразумение с цел повлияване на изхода от гласуването на президентските избори в САЩ през 2016 г. Т.е. не са събрани достатъчно доказателства, които да направят възможно обвинение срещу Тръмп за възпрепятстване на правосъдието.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители