Байерн не приел умопомрачителна оферта за Рибери

9306
Байерн не приел умопомрачителна оферта за Рибери

Изпълнителният директор на „Байерн Мюнхен“ Карл-Хайнц Румениге обяви, че „баварците“ са отказали космическа оферта за подписа на французина от страна на „Челси“ още през 2008г.

Рибери е представлявал и сериозен интерес за „Реал Мадрид“ по това време, като от „кралския клуб“ са изпращали запитвания, но без конкретна оферта. Румениге определи офертата на „сините“ като лудост и е доволен, че клубът не е продал сегашната си звезда.

Рибери: Наградата на Роналдо не бе за спорта, а за политика

Френският национал и футболист на "Байерн Мюнхен" Франк Рибери за пореден път изрази мнението си, че Роналдо не е заслужил отличието. Ф...

„Франк Рибери е герой за феновете и е добре, че не го продадохме на „Реал Мадрид“ и още няколко други клуба, които проявяваха интерес към него през 2008г.“, коментира Румениге пред TZ.

„Държахме се добре с „Реал“, но им казахме, че дори да имат конкретна оферта Рибери не се продава и им затворихме вратата. Можехме да направим много пари тогава, защото офертата на „Челси“ бе умопомрачителна. Сега обаче се вижда, че сме постъпили правилно като не сме го продали. Така показахме на всички, че „Байерн“ е клуб, който купува, а не продава. Така процедират големите клубове“, коментира немската легенда.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят