Брендън Роджърс в защита на Джерард

56518
Снимки: Getty Images / Guliver

Мениджърът на „Ливърпул” отговори на нападките от страна на Сър Алекс Фъргюсън, който критикува и Стивън Джерард в новата си автобиографична книга. Според  легендата на „Манчестър Юнайтед”, Джерард не е „топ, топ футболист”. Според Роджърс обаче, критиките към ветерана на „мърсисайдци” са неоснователни.

Мнението на 40-годишния специалист относно нападките към Стивън Джерард е, че те са изключително дръзки и безпочвени. Той споделя следното: „Наблюдавам кариерата на Джерард от много години и мисля, че той е един от най-добрите футболисти в света за всички времена. Единствено когато имаш възможността да работиш с конкретния човек, можеш да прецениш какъв е на дневна база. С оглед на формата, която демонстрира на 33-годишна възраст, мога да заключа, че той е топ играч. Джерард притежава изключителен талант, той просто е страхотен играч и не мисля, че накой може да го оспори”.

Джерард с мач №400 като капитан

Стивън Джерард ще изиграе своя мач №400 с капитанската лента на Ливърпул тази вечер срещу Суонзи. Английският национал ще направи бляск...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят